De Nepalese actrice en ervaren danseres, Manisha Koirala, is een van de meest populaire en erkende actrices in de wereld van de Indiase televisie. Ze heeft in meerdere films gewerkt, waaronder Hindi, Malayalam, Telegu, Tamil, enz. en is ook een succesvolle Bharatnatyam-danser. Onlangs heeft ze kanker gehad en is ze met succes teruggekomen. Ze is nu fit en ziet er beter uit dan ooit. Als Hindi-filmactrice was ze vooral een schoonheidskoningin. Ze komt niet in de buurt van make-up en ziet er nog steeds prachtig uit als een godin. Geloof het niet? Hier zijn enkele van de beste foto’s van Manisha waar ze wordt gespot zonder make-up.

1. Klaar om weer op het goede spoor te komen:

Manisha Koirala zonder make-up 1

Het gerucht gaat dat Manisha Koirala op het punt staat aan een nieuwe film te werken en dit is alleen de foto van de set van die film. Hier toont ze haar natuurlijke en door God begaafde mooie gezicht. Haar blanke en onberispelijke huid is een zegen, net als haar geweldige acteerprestaties.

2. Met haar kinderen:

Manisha Koirala zonder make-up 2

Hier wordt Manisha in een vrolijke bui gezien met haar dochter en zoon. Haar onberispelijke schoonheid en nederige houding zijn de beïnvloedende factoren achter het succes dat ze had verdiend. Deze schattige foto toont haar vrolijke karakter en haar altijd mooie glimlach ook.

3. Die omslagfoto:

Manisha Koirala zonder make-up 3

Deze foto is gemaakt terwijl Manisha werd geïnterviewd over haar persoonlijke leven en aanstaande details over haar carrière. Op deze foto pronkt ze met haar smetteloze glimlach en schattige natuurlijke gezichtshoeken. Zonder twijfel kan worden gezegd dat ze een van de mooiste actrices van haar tijd is.

4. Na een lange tijd:

Manisha Koirala zonder make-up 4

Na getrouwd te zijn en kinderen te hebben, verdween Manisha een beetje uit het beeld van de Indiase filmindustrie. Na een lange tijd werd ze op straat gezien en zag ze er mooier uit dan ooit zonder make-up. Ze was niet geïrriteerd door de camera. Ze slaagde er eerder in te glimlachen en de pers toe te staan ​​op een geweldige foto van haar te klikken.

5. Verouderd maar nog steeds rollend:

Manisha Koirala zonder make-up 5

Op dit moment is Manisha Koirala een van de meest ervaren en ervaren actrices in de Hindi-filmindustrie. Hoewel ze op leeftijd is, slaagt ze erin zichzelf in haar best mogelijke vorm te houden, ondanks dat ze moeder is. Op deze reeds ingezoomde foto kunnen we haar leeftijdslijn prominent zien. Maar toch is er iets moois, unieks en goddelijks aan haar dat de opkomende actrices tegenwoordig missen.

6. Vader-dochter liefde:

Manisha Koirala zonder make-up 6

We weten allemaal dat Manisha Koirala net hersteld is van eierstokkanker na een vermoeiende en intensieve behandeling van zes maanden. Ze is erg zelfverzekerd over zichzelf en haar schoonheid en aarzelt niet om haar natuurlijke beste zelf aan de camera te laten zien.

7. Meisje met specificaties:

Manisha Koirala zonder make-up 7

Schoonheid komt uit het hart volgens Manisha. Als iemand van binnen mooi is, zal dat volgens haar aan zijn/haar gezicht te zien zijn. Met deze theorie blijft ze nog steeds op haar reis naar succes. Make-up is zeker geen probleem voor deze Nepalese schoonheid, want ze pronkt tegenwoordig af en toe met haar natuurlijke gezicht voor de camera.

8. In het nieuws:

Manisha Koirala zonder make-up 8

Na winst tegen kanker is Manisha al een aantal keren de nieuwe. Deze foto komt ook uit een van die vele interviews waarin ze haar reis tegen kanker afbeeldde. Haar make-upvrije, mooie gezicht beïnvloedde bijna elk individu in die kamer.

9. Vogels van dezelfde veer:

Manisha Koirala zonder make-up 9

Manisha Koirala nam een ​​selfie met collega-actrice Aditi Rao tijdens een evenement dat eigenlijk een campagne tegen kanker was. De enige keer dat Manisha iets op haar gezicht aanbracht, was toen ze op het punt stond op het scherm te gaan.