Regina Cassandra, een trotse actrice van de Zuid-Indiase cinema, maakte haar eerste debuut op 9-jarige leeftijd toen ze besloot een anker te worden voor een van de kindershows. Later maakte ze haar weg naar de film op 14-jarige leeftijd en speelde ze haar rol naast andere opmerkelijke acteurs. Toen kwam haar laatste doorbraak op 21-jarige leeftijd toen ze tegenover Yogi speelde, die toen een nieuwkomer was. Op dit moment is Cassandra een van de bekende namen van de Zuid-bioscopen, met in de hoofdrol Tamil-, Telugu- en Kannada-films. Voor de camera schitterde Regina altijd als een heldere ster en in dit artikel zullen we bepalen of haar helderheid inderdaad beperkt is tot de studio of niet.

Mooie Regina Cassandra zonder make-up met foto’s:

1. Alle denim-look:

regina cassandra zonder make-up

Regina Cassandra heeft hier een volledig denim-look terwijl ze haar alledaagse blauwe spijkerbroek combineert met haar spijkerblouse. Ze zag er slim en zelfverzekerd uit, maar Regina had haar gezicht helemaal bloot, behalve een roze tint verspreid over haar lippen. Op de foto was duidelijk te zien dat ze er fris en vlekkeloos uitzag, zelfs zonder make-up.

2. Fitnessfreak aan:

Regina Cassandra zonder make-up 2

Deze foto is genomen op een van haar fitnesstrainingsdagen waar Regina aan poweryoga deed. Terwijl ze haar benen gestrekt zat klaar om haar houding te bepalen, zag ze er heel nuchter en mooi uit in haar natuurlijke zelf, haar haar slordig vastgebonden aan de achterkant met een serieuze blik op de loer op haar gezicht.

3. Werkdruk:

Regina Cassandra zonder make-up 3

De filmdruk eist haar tol, zoals Regina op deze foto liet zien hoe ze zich op haar gemak voelt met het dragen van haar eigen gewicht in haar natuurlijke zelf zonder de noodzaak van externe make-up om zichzelf mooi te maken. Hoewel het harde werk en de slapeloze nachten onder haar ogen verschijnen, ziet ze er perfect kalm en beheerst uit.

4. Glimlacht:

Regina Cassandra zonder make-up 4

Terwijl ze verlegen glimlachte, viel haar haar met een scheiding in het midden aan weerszijden van haar, haar gezicht beeldde de frisheid uit die de klassieke architectuur van haar warme, zonnige huid naar voren bracht.

5. Openhartig:

Regina Cassandra 5

In deze openhartige van Regina ziet ze er absoluut bruisend uit en trekt ze een grappig gezicht naar iemand terwijl iemand anders de aanblik op de filmrol ving. De foto hier toont deze ster zonder enige make-up die haar weelderige lokken naar beneden en vrij laat.

6. Schoonheid met blote gezichten:

Regina Cassandra zonder make-up 6

Een van de meest natuurlijke en gewaagde foto’s van Regina, de schoonheid poseerde hier voor een foto terwijl ze haar blote gezicht omhelsde zonder sporen van make-up. We voelen de vermoeidheid in haar ogen naar ons terug staren, terwijl ze aan de buitenkant een subtiele kalmte behoudt, haar zachte gelaatstrekken passen bij het fluwelen gevoel van haar huid.

7. In formaliteiten:

Regina Cassandra zonder make-up 7

Deze keer gekleed in een formeel mintgroen overhemd, had Regina haar haar gestyled en rechtgetrokken om die finesse af te geven, terwijl ze zonder make-up op haar gezicht naar buiten ging en er absoluut aanlokkelijk uitzag. Het was niet alleen de uitstraling van haar huid die onze aandacht trok, maar ook haar stijlstatement.

8. Een nieuwe look:

Regina Cassandra zonder make-up 8

Regina zat lekker met zichzelf te genieten terwijl ze koos voor een nieuwe look, die met de bril. Regina zette haar hete nerdmodus onmiddellijk aan en zette de bril behoorlijk glad af. Hoewel haar gezicht niet de studio-afwerking had, zag ze er zelf behoorlijk aantrekkelijk uit.

9. Traditioneel gaan:

Regina Cassandra zonder make-up 9

Regina, gekleed in een mooi geel pak, heeft op deze foto minimale make-up op terwijl ze poseert voor een traditionele fotoshoot. Regina houdt haar wortels intact en ziet er heel gelukkig uit in haar natuurlijke zelf.