Zonnebrillen worden gebruikt om de ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Sommige mensen dragen ze als een stijlverklaring en sommige worden medisch voorgeschreven. Maar hier komt een zonnebril met dubbel effect die op beide manieren kan worden gebruikt. Opklapbare zonnebrillen zijn nieuw in de trend en winnen aan populariteit vanwege het buitengewone uiterlijk. Dit zijn frame op frame brillen. Ze hebben een normale bril met power of gewoon een zonnebril met de zonnebril als een bovenframe dat kan worden omgedraaid en een andere kan de stijlvolle zijn.

Stijlvolle zonnebril met opklapbare lenzen voor heren en dames in de trend:

Laten we nu een snelle blik werpen op de top 10 ontwerpen voor opklapbare brillen en er een nemen die goed bij uw uiterlijk past.

1. Metalen zilveren ronde opklapbare zonnebril voor heren:

Metalen zilveren opklapbare ronde zonnebril voor heren

Altijd favoriet en ga nooit uit de mode metalen zilveren metalen frame met zwarte ronde lens die een stijlvol en buitengewoon uiterlijk geeft aan elke man en ook aan elk gezicht. Dit type zonnebril vereist geen enkele gelegenheid om te dragen en te spreken over de persoonlijkheid van de drager wanneer deze wordt gedragen.

2. Vintage reflecterende gespiegelde opklapbare zonnebril:

Vintage reflecterende gespiegelde opklapbare zonnebril

Dit soort vintage reflecterende gespiegelde zonnebrillen zijn perfect voor heren en sinds tien jaar een hit in hun accessoirelijst. De zwarte opklapbare zonnebril met gouden lijn op de lens ziet er geweldig uit en maakt de drager opmerkelijk en modieus.

3. Sportieve opklapbare zonnebril:

Sportieve opklapbare zonnebril

Een andere stijlvolle en unieke look is deze blauw met grijs gekleurde flip-up zonnebril die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Dit type zonnebril is perfect en ideaal voor sportliefhebbers en ziet er spetterend uit tijdens het dragen

4. Opklapbare zonnebril met dubbele lens:

Opklapbare zonnebril met dubbele lens

Hier komt de Steam Hunk-zonnebril opklapbaar voor zowel mannen als vrouwen. Dit type zonnebril kan zowel casual als formeel worden gedragen en geeft een opvallende look en alle hoofden draaien naar de drager toe.

5. Opklapbare gepolariseerde zonnebril voor heren:

Gepolariseerde opklapbare zonnebril voor heren

Dit type gepolariseerde opklapbare zonnebril is perfect voor ‘s nachts rijden, omdat het op en neer kan worden geknipt, waardoor u probleemloos kunt rijden. Dit type zonnebril is perfect en veilig voor mannen die ‘s nachts rijden en een must voor hen.

6. Opklapbare zonnebril met platte bovenkant voor meisjes:

Opklapbare zonnebril met platte bovenkant voor meisjes

Dit zijn de gestroomlijnde en stijlvolle opklapbare zonnebrillen met platte bovenkant die elk meisje een retro-look geven. Het prachtige zwarte frame met blauw frame, het contrast is zo opvallend dat deze zonnebril perfect is voor elke buitenactiviteit.

7. Opklapbare zonnebril met vierkante vorm voor dames:

Opklapbare zonnebril met vierkante vorm voor dames

De opklapbare zonnebril met breed frame en vierkante vorm in de tinten geweldig zwart en bruin en de glanzende afwerking van de zonnebril kunnen elke vrouw gek maken. De zonnebril is perfect voor alle lagen van de bevolking en geeft een vrouw een geweldig en prachtig uiterlijk.

8. Zonnebril met doorzichtige lens:

Zonnebril met doorzichtige lens

Dit type opklapbare zonnebril met heldere lens is erg in trek bij jongeren, omdat het goed past bij zowel jonge jongens als meisjes. Het prachtige witte frame met zwarte heldere lens geeft een mooie en koele definitie aan de persona van de drager en verbetert de look door vele plooien.

9. Funky Star Eyes Flip Up zonnebril voor jongeren:

Funky Star Eyes Flip Up zonnebril voor de kleintjes

Dit type funky en schattig uitziende opklapbare zonnebril geeft zowel jonge jongens als meisjes een heel cool en schattig uiterlijk. De kleine ster en de brede glimlach op de lens zijn ideaal voor coole feestjes of kleine ontmoetingen met vrienden.

10. Hot Cat Eye opklapbare zonnebril voor dames:

Hot Cat Eye opklapbare zonnebril voor dames

Deze dubbel gearceerde cat eye flip-up zonnebril is het nieuwste modeaccessoire voor elke vrouw. Het geeft een warme en sexy uitstraling en de puntige randen voegen meer glamour en modieuze look toe aan de drager en je kunt gemakkelijk die welvarende looks krijgen.

Opklapbare zonnebrillen winnen aan populariteit omdat het op dubbele basis kan worden gebruikt en zelfs die slimme, hete en sexy looks kan krijgen. Deze zonnebril kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Deze zonnebril is verkrijgbaar in vele patronen en stijlen. Je kunt die ene kiezen en je uiterlijk verbeteren door veel vouwen.