Telugu-horrorfilms! Als je graag grip in de film wilt ervaren, liever niet alleen een gewone en informele verhaallijn, maar graag een gemengd gevoel van emoties zoals angst en angst ervaart, wat is dan het beste dan de horrorfilms? We hebben het beste van de recente Telugu-horrorfilms van de afgelopen twee decennia afgerond die je gezien moet hebben.

Deze worden bestempeld als een van de beste Telugu-horrorfilms, en je zult er ook van houden. Voeg ze toe aan je volglijst, en je zult dit zeker waarderen.

Telugu Duivelsspookfilms

20 beste horrorfilms in Tollywood (oud en recent):

Hier gaan we, laten we alles ontdekken over de meest opwindende en op spanning gebaseerde nieuwste en nieuwe Telugu-horrorfilms en bioscopen. Deze behoren tot de best beoordeelde door verschillende filmanalisten.

1. Chandramukhi (2005):

Dit is een zeer bekende horrorfilm in Telugu, en de meesten van ons weten het inmiddels. Geregisseerd in verschillende andere talen, waaronder Hindi, Kannada en Malayalam, draait het plot van de film om hoe de NRI-persoon en zijn vrouw besluiten om in het voorouderlijk huis van de familie te wonen en te blijven, waarschuwingen over de mogelijkheid van een spookachtige omgeving en een spook in de buurt. Terwijl ze besluiten daar te blijven, voegt de familie zich ook bij hen om de vrouw en man te onderhouden en te zijn. De zaken nemen echter een wending wanneer zich onverwachte omstandigheden beginnen voor te doen. Ze moeten nu de hulp van een psychiater inroepen om het mysterie op te lossen.

2. Muni (2007):

Muni is een prequel van de bovengenoemde film, Kanchana. De plot van deze spookfilms in Telugu draait om de held die van kinds af aan altijd bang was voor het donker. Nadat de held naar een nieuw pand is verhuisd, wordt hij bezeten en achtervolgd door een geest die zijn vorm wil aannemen om te doden en wraak te nemen op zijn moordenaars.

3. Mantra (2007):

Mantra was destijds een enorme hit, met een zeer aangrijpende en opwindende verhaallijn. Wanneer Charmee, die Mantra is, het voorouderlijk huis heeft gekregen dat door haar ouders is achtergelaten, probeert ze het te verkopen. Veel kopers komen echter niet naar voren om het huis te nemen vanwege enkele sterfgevallen in de boerderij. Wanneer iemand ermee instemt om het te kopen met één voorwaarde van een persoon die minimaal drie maanden in het huis woont, besluit een makelaar daar te blijven voor een commissie in de verkoop. Nu draait de film om een ​​aantal buitengewone omstandigheden die plaatsvinden in het voorouderlijk bezit.

4. 13B (2009):

De film is een vrij bekende film in de lijst van Telugu-horrorfilms, geregisseerd in verschillende talen, waaronder Hindi en Tamil. De plot draait om hoe een gezin intrekt in een appartement op de 13e bovenste verdieping. Hun vredige leven wordt echter verstoord wanneer ze een geest in huis ontdekken die via het medium van de televisie met hen probeert te communiceren. Het is een behoorlijk spannend en goed ontvangen plot destijds in de filmindustrie.

5. Arundhati (2009):

Dit is weer een juweeltje van een horrorfilm in de hele geschiedenis van de Telugu-filmindustrie. De film, met in de hoofdrol actrice Anushka Shetty, draait om de vrouw Arundhati die weet dat ze niemand minder is dan de wedergeboorte van haar betovergrootmoeder. Een kwaadaardige tovenaar probeert haar te vermoorden terwijl ze haar grootmoeder reïncarneert, en nu gaat de film helemaal over hoe ze hem voor zich wint en vrede brengt in het boze oog van de hele familie. Niet alleen over de verhaallijn, de film heeft ook geweldige uitvoeringen, uitstekende visuele effecten en scenario. Het zal inderdaad generaties lang een van de beste Telugu-horrorfilms blijven. Het wordt tot op heden beschouwd als een van de beste horrorfilms in Telugu.

6. Kanchana (2011):

Geregisseerd door de legende Raghava Lawrence, Kanchana is destijds een van de meest winstgevende horrorfilms in de branche. De film gaat niet alleen over het horrorgenre, maar raakt ook de aspecten rond onrecht, discriminatie en ongelijkheid jegens transgenders. De plot draait om geesten die een jonge man bezitten die hem laat handelen als een vrouw. Het is aan de exorcist om gebeden te doen en de waarheid naar voren te brengen waarom de man zich als een vrouw gedraagt, die de grenzen van onrecht, moord en meer raakt.

7. Vaishali (2011):

De film werd destijds goed ontvangen door het publiek en had een spannende en opwindende verhaallijn vol angst, enthousiasme en angst. De plot draait rond een politieagent die de zelfmoord van zijn ex-vriendin, die ook getrouwd is, onderzoekt. Hij is er zeker van dat ze geen zelfmoord heeft gepleegd. Nu gaat de film helemaal over hoe hij buren en echtgenoot verdenkt en het mysterie van haar dood ontrafelt. Het is een van de beste horrorfilms van Tollywood.

8. Avunu (2012):

Avunu is een hilarische horrorfilm geregisseerd door Ravi Babu. Bekend om zijn spannende verhaallijnen, draait het verhaal hier om pasgetrouwden die naar een spookhuis verhuizen. De geest van een serieverkrachter is aanwezig in het huis – terwijl zijn lichaam in stukken werd gehakt en vermengd met cement en beton tijdens het bouwen van het pand. Nu wordt het complot dikker en draait het om buitengewone omstandigheden waarmee de pasgetrouwden worden geconfronteerd.

9. Chaarulatha (2012):

Chaarulatha is uniek en ongebruikelijk in zijn verhaallijn. De film draait om Siamese tweelingzussen, Charu en Latha. Wanneer een man verliefd wordt op Charu, moet de moeder de tweeling laten opereren en scheiden voor de andere fase van hun leven. In ongelukkige omstandigheden sterft de andere helft van de tweeling, Latha. Nu keert ze terug als een geest om wraak te nemen op haar andere tweelingbroer, Charu. Dit is een minder bekende maar interessante duivelsfilm in Telugu om naar te kijken.

10. Prema Katha Chirtam (2013):

de film Prema Katha Chitram was een enorme hit toen het werd uitgebracht. Het verhaal draait om vrienden die besluiten samen zelfmoord te plegen. Wanneer ze een huis bezoeken om zelfmoord te plegen, realiseren ze zich dat het in het huis zelf spookt. De volgende film gaat helemaal over het ontrafelen en hoe ze omgaan met hun omstandigheden rond spookachtig eigendom.

11. Raju Gari Gadhi 1 (2015):

Dit is een van de eerste films die met dezelfde titel is uitgebracht. De film kreeg veel applaus aan de kassa gezien de spannende verhaallijn en de spanning van het kijken. Het draait om een ​​reality-tv-show die wordt georganiseerd in een spookachtige bungalow waar veel doden zijn gezien en gezien. De plot wordt dikker wanneer een van de deelnemers de dood van zijn eigen broer probeert te onthullen.

12. Mayuri (2015):

Geacteerd door de vrouwelijke superster, Nayanthara, is de film niet erg bekend in filmkringen. Het verdient echter dramatisch een goed horloge. De plot draait om de actrice, die ook een alleenstaande moeder is die voor een reclamebureau werkt. Ze kijkt naar een film en realiseert zich dat de film uiteindelijk haar eigen levensverhaal symboliseert. De rest van de film draait nu onder mysterieuze omstandigheden die zich in haar leven afspelen.

13. Abhinetri (2016):

Als je zowel een horror als een boeiende, grappige verhaallijn wilt die het publiek kan verbazen, kan dit een uitstekende keuze zijn om naar te kijken. De film draait om een ​​man in Mumbai die ervan droomt samen te leven met een meisje dat mooi is, net als een model en actrice. Zijn dromen komen echter niet uit wanneer zijn familie zijn huwelijk met een dorpsmeisje voltooit. Maar na het huwelijk vinden spannende wendingen plaats wanneer de man samen met zijn vrouw verhuist en zich realiseert dat ze bezeten is door een geest die een actrice is. De film is de perfecte mix van plezier, humor en spannende gebeurtenissen. Het staat bekend als een populaire in Telugu komische horrorfilms.

14. Het huis ernaast (2017):

Niet veel hebben gehoord over de film, het huis naast de deur. Een vredig en gelukkig doktersgezin zal worden betwist wanneer de familie van een nieuwe buurman komt als degenen die in het huis naast de deur wonen. Met rare en paranormale activiteiten en omstandigheden die draaien om de buren, zal het gelukkige leven van artsen worden verstoord. De film is ook opgenomen in Tamil- en Hindi-talen en heeft een prachtig scenario en getalenteerde cast naast een aangrijpende verhaallijn.

15. RaaRaa (2018):

De film, hoewel hij niet zo bekend is in filmkringen, verdient zeker een kijkje. De plot draait om de held, die een filmregisseur is. Terwijl al zijn films floppen, kon de vader van zijn regisseur zijn mislukking niet aan en krijgt hij een hartaanval. Als hij sterft, is ook zijn moeder onwel en wordt ze opgenomen in het ziekenhuis. De plot draait om hoe de held een perfecte film moet maken om zijn moeder te laten overleven en haar gelukkig te maken. Hoewel niemand met hem wil werken, komt een producer naar voren met een horrorverhaalscript, dat alleen in een desolate lege bungalow moet worden opgenomen. Wat ze niet weten, is dat geesten en spoken rondspoken in het pand.

16. Bhaagmathie (2018):

Bhaagmathie, met in de hoofdrol de superster-actrice Anushka Shetty, is een aangrijpende Telugu-horrorfilm die tot de meest bekeken in het hele genre behoort. Als je op zoek bent naar een perfecte Telugu-horrorfilm die geweldig is en een sterke en meeslepende verhaallijn heeft, kan dit een ideaal horloge zijn. In deze film is Anushka Shetty een IAS-officier die wordt beschuldigd van de moord op haar man. Terwijl ze wordt meegenomen voor ondervraging, realiseert ze zich dat ze ook in een spookhuis woont met de geest van… Bhaagmathie, wie ze ontrafelt. Vanaf dat moment gaat de verhaallijn zonder een misser! Het is een meest bekeken nieuwe horrorfilm in Telugu 2018.

17. Rahasyam (2019):

De film heeft een zeer unieke en ambitieuze verhaallijn. Hoewel het onderschatte juweeltje niet veel bekend is in filmkringen, draait de film om de aspirant-regisseur die een spookachtige horrorfilm wil regisseren. De plot wordt dikker als hij een geest tegenkomt die onderhandelt om haar in de film te casten. Het is een perfecte mix van emoties, angst, angst en ook komedie.

18. Jessie (2019):

Jessie was een van de grootste hit van de Telugu-filmindustrie in 2019 in het horrorgenre. Het draait allemaal om hoe een spookachtige bungalow moet worden opgelost door een groep spokenjagers om het mysterie van Jessie en Amy te onderzoeken, maar ze beseffen dat een van de mensen raar gedrag vertoont. De film is een spannende horrorfilm met een nieuw horloge met alle nieuwe acteurs en actrices. Het zijn de populaire recente thriller-horrorfilms in Telugu.

19. Raju gari gadhi 2 (2019):

Deze film was een enorme hit toen hij werd uitgebracht en behoort nog steeds tot de trending in het horrorgenre van de Telugu-filmindustrie. De film draait om drie zeer goede vrienden die investeren in een resort en boerderij en later beseffen dat een geest de hele site rondwaart. Nu – hoe een mentalist probeert van de geest af te komen en hoe het verhaal van drie vrienden ontrafelt wanneer ze de waarheid leren kennen, is wat de film je in de loop van de tijd vertelt. Het is ongetwijfeld een aangrijpend horloge met een unieke en nieuwe verhaallijn. Dit is ook een van de populaire Telugu-horrorfilms in 2019.

20. Prema Katha chitram 2 (2019):

Hoewel de film niet goed wordt ontvangen aan de kassa, verdient het zeker om bekeken te worden vanwege de nieuwe verhaallijn en fantastische cast en acteurs. Het draait allemaal om de zelfmoord van een studente die in een geest verandert omdat de persoon van wie ze houdt haar gevoelens van liefde voor hem niet accepteert. Ze achtervolgt de huidige vriendin van de man, en dat is wanneer situaties erger worden. Hoewel het niet genoeg recensies kreeg, kreeg de film wel waardering voor de cast en regie.

Als je van het genre horrorfilms houdt, is deze lijst met spannende en beste Telugu-horrorfilms een must-see. Ze verdienen inderdaad applaus, gezien de spannende optredens, unieke verhaallijnen en een uitstekende cast. Bekijk ze en vertel ons welke jouw favoriet is in de lijst. We horen graag van je!