Of het nu is om uit een stressvolle werkdag te komen of lichtere momenten in het leven te hebben; komische films en films zijn altijd goed om naar te kijken. Er is geen dag die niet geschikt is voor het kijken naar leuke comedyfilms. Deze Telugu-komediefilms zijn zeer goed gestroomlijnd om indruk te maken op het publiek en moeiteloos lichtere en leuke momenten te douchen. Probeer op zondag of doordeweekse dagen deze komedie in Telugu-films te bekijken, en we wedden dat je kunt ontspannen.

Onze compilatie van de beste Telugu-komediefilms is hier, en we kunnen niet wachten om te beginnen!

Telugu-grappenfilms

Grappige Telugu-films: 25 lijst met beste Telugu-grappenfilms:

Hier gaan we met de nieuwste en beste Telugu volledige komische films en filmlijst, ideaal om voor iedereen te bekijken. Probeer ze eens, en je zult ook van ze houden!

1. Nuvvu Naku Nachav (2001):

De film, gespeeld door Star Venkatesh Daggubati, is een perfecte balans tussen romantiek, komedie en familiedrama. De film draait om acteur die verliefd wordt op een vrouw die al verloofd en getrouwd is. De ouders van het meisje zijn ook goed bevriend met de vader van de acteur. De rest van het verhaal gaat over hoe ze met liefde navigeren zonder te bekennen met grappige scènes en dialogen.

2. Manmadhudu (2002):

Geacteerd door de ster, Nagarjuna Akkineni zelf, draait het plot om hem als een vrouwenhater die vrouwen haat en moet werken met ambitieuze en carrièregerichte vrouwen, Sonali Bendre. Het is een grappige film met serieus drama over zijn vroegere relatie en zijn huidige liefde met de actrice. Het is tot nu toe een goede comedy-dramafilm voor het hele gezin. Deze film staat altijd bovenaan in de Telugu-komediefilms aller tijden.

3. Shankar Dada MBBS (2004):

De film Shankar Dada MBBS, gespeeld door Mega Star Chiranjeevi, is een hilarische film met een geweldige cast en acteerwerk. De plot draait om de Gunda genaamd Shankar Dada (geacteerd door Chiranjeevi) die voor zijn ouders verbergt dat hij geen dokter is. Terwijl zijn ouders ervan droomden hem dokter te maken en de waarheid te leren kennen, nemen ze afscheid van hem – het plot verandert wanneer hij besluit MBBS te gaan doen, dokter te worden en naar de universiteit te gaan. De hele plot draait om hoe hij grappig is met andere artsen en docenten, zijn vriendelijkheid, en hoe hij andere patiënten met menselijkheid dan medicijnen behandelt. Het is een must-watch voor lichtere momenten van plezier, vreugde en liefde. Het is een must-see in het genre van Tollywood-komediefilms.

4. Malliswari (2004):

Dit actiegerichte drama en komedie is een lust voor het oog van het publiek. Malliswari is een erfgename van zware eigendommen en familie-erfgoed; echter, andere families zijn gericht om haar eigendom te grijpen en haar te vermoorden. Wanneer een vaste bankmedewerker (acteur Venkatesh) verliefd op haar wordt zonder haar identiteit te kennen, draait de film om hoe hij haar beschermt. De film heeft zowel actie- als vechtscènes met komedie en familiedrama.

5. Dhee (2007):

Het actiedrama en de komische film draait om de held die naar het werk wordt gestuurd onder een goon en dada. De dingen nemen een opwindende wending wanneer hij verliefd wordt op de zus van de goon, en nu moeten ze weglopen en trouwen. De plot draait om hoe ze de relatie voor haar ouders verbergen en op een grappige manier vriendschap met hem proberen te sluiten met zijn acties.

6. Ashta Chemma (2008):

Ashta Chemma is een tijdloze en altijd groene Telugu-komediefilm voor iedereen. Of het nu met familie of vrienden is, het kan je in hoge mate opwinden met plezier en humor. De film, gespeeld door de natuurlijke ster Nani en het beeldschone meisje Swathi, draait om de actrice die een fan is van Mahesh Babu en alleen besluit met hem en met niemand anders te trouwen. Als ze een compromis moet sluiten met iemand om te trouwen, ontmoet ze een acteur die Mahesh heet en wordt verliefd. De dingen nemen nu een grappige en onverwachte wending wanneer ze hoort dat zijn echte naam niet Mahesh is. Het is een goede achtbaan grappige ritfilm.

7. Klaar (2008):

Nogmaals, deze actiekomedie is een must-see voor liefhebbers van een perfecte mix van romantiek, humor en familiedrama. De plot draait om de acteur die per ongeluk de heldin ontvoert en later verliefd op haar wordt. De actrice behoort echter tot een gezin met twee groepen die met elkaar botsen. Nu is het aan de held hoe hij ze voor de gek houdt en met haar gaat trouwen.

8. Appu Chesi Pappu Koodu (2008):

Dit comedy-drama is een van de grootste hits aller tijden in het recente verleden. De plot draait om drie vrienden wiens droom het is om hun eigen huis te kopen. Wanneer ze de acteur ontmoeten die belooft de dromen te vervullen door middel van specifieke schema’s, investeren ze. De film draait om de verhaallijn op een grappige en luchtige toon, en het plot verandert wanneer hij iedereen dumpt en wegrent met het geld..

9. Bendu Apparao RMP (2009):

De film Bendu Apparao RMP is een grappige, blasterkomedie, gespeeld door Allari Naresh. In de film is de acteur een dokter die altijd geld probeert aan te nemen van patiënten die hem niet verdenken. Hij krijgt een goede deal als een stervende man goed geld achterlaat voor zijn gezin, maar Bendu Apparao gebruikt het liever voor zijn andere behoeften. De film is een unieke combinatie van humor, komedie en drama.

10. Maryada Ramanna (2010):

De komische superster Sunil is in deze film een ​​acteur geworden en hij werd destijds goed ontvangen aan de kassa. Deze film is opgenomen in een unieke verhaallijn waarin de acteur naar zijn geboorteplaats moet gaan om het land te verkopen en jonge vrouwen ontmoet op wie hij verliefd wordt. Hij realiseert zich dat haar familie hem probeert te vermoorden, en nu moet hij ontsnappen aan de ongewone situaties. Het filmplot gaat op een grappige noot en met rare omstandigheden, en de acteur gaat er op een grappige manier heel goed mee om. Het is een populaire film onder Telugu romantische komediefilms.

11. Ala Modalaindi (2011):

Net als andere films van acteur Nani stelt deze film ons op geen enkele manier teleur – of het nu leuk is, of drama, of liefde. Gautham, gespeeld door Nani, wordt ontvoerd op weg naar het huwelijk van zijn ex-vriendin. Hij moet zijn hele liefdesverhaal met de heldin vertellen aan de ontvoerder. De plot is uniek, met spannende wendingen en grappige wendingen, hilarische incidenten en de ontvoerder. Het is een van de meest populaire films in Telugu-komediefilms.

12. Pilla Zamindar (2011):

Deze komische dramafilm draait om de kleinzoon van een huisbaas die een lichtere levenshouding heeft en een verwend nest is. Om zijn eigendom te erven, voegt zijn grootvader een clausule toe dat hij zijn opleiding moet voltooien. Wanneer hij aan zijn reis begint om zijn studie af te maken, wordt hij geconfronteerd met noodzakelijke en gewone omstandigheden in het leven, terwijl hij gewend is aan zijn comfort. Nu draaien de grappige Telugu-films om de grappige manier waarop hij zijn levenssituaties beheert om de rijkdom te erven en leert hij tijdens het proces enkele waardevolle lessen.

13. Gabbar Singh (2012):

Deze grappige actie- en komische film van Power Star Pavan Kalyan is een van de grootste hits in de branche. De acteur is een politieagent die zichzelf Gabbar Singh noemt, geïnspireerd door het filmpersonage uit de film. Hij moet de confrontatie aangaan met een schurk in het dorp die de politiek wil ingaan, en de rest van het verhaal wordt in een humoristische hoek genomen met romantiek, actie en drama. Het is een goed horloge.

14. Venkatadri-Express (2013):

De film draait om de man die in Venkatadri Express moet stappen om Tirupathi te bereiken omdat hij de bruiloft van zijn broer mist en zijn trein mist. Het grappige vervolg en de omstandigheden rond hoe hij de bestemming moet bereiken, draaien om de rest van de film. Het is een eenvoudig en eenvoudig horloge met grappige scènes en voorbeelden.

15. Malligadu Huwelijksbureau (2014):

De acteur, Malligadu, runt een huwelijksbureau om huwelijksaanzoeken op te zetten. Hij is echter niet serieus over het bedrijf, maar denkt alleen aan het maken van winst en geld. Met een grappige man in de natuur, draait de film om hoe hij omgaat met verschillende omstandigheden in zijn leven en wat er gebeurt als een goon betrokken is bij zijn bedrijf en hem problemen bezorgt..

16. Ras Gurram (2014):

Deze actie-komedie en dramafilm is een heel pakket voor een uitstekend familiehorloge. De plot draait om twee broers die elkaars aanwezigheid niet kunnen verdragen en een gangster moeten verslaan. Terwijl de oudere broer de politie is en formeel gaat, is de jongere broer een zorgeloos persoon, maar slaagt in zijn plan met een humoristische en luchtige houding. Het is een van de Telugu-hitkomediefilms en scènes met Brahmanandam en onderscheidt inderdaad het hele plot met plezier en grappen.

17. Bhale Bhale Magadivoy (2015):

Een andere superhit en komediefilm van de acteur Nani is hier. De plot van Bhale Bhale Magadivoy draait om de acteur, een wetenschapper die lijdt aan kortdurend geheugenverlies. Hij vergeet een aantal dingen in zijn dagelijks leven. Maar zijn liefde op het eerste gezicht voor de actrice (Lavanya Tripathi) zorgt ervoor dat hij zijn toestand verbergt. Nu draait het plot om hoe hij haar weet te versieren en indruk moet maken op haar familie.

18. Yevade Subramanyam (2015):

Yevade Subramanyam is een grappig en emotioneel verhaal over hoe een vriend de dood van zijn andere vriend overwint en besluit om als levensveranderaar naar de Himalaya te gaan. Deze film is een goed amusementshorloge met een heel nieuwe en unieke verhaallijn en stukjes en humoristische en emotionele delen.

19. Subramanyam te koop (2015):

De film Subramanyam for Sale is een jeugdige komedie en entertainmenthorloge. De plot draait om hoe een jonge man die gericht is op het verdienen van geld naar de VS gaat. Onderweg ontmoet hij de actrice en raakt bevriend met haar. Haar vriend bedriegt haar en wanneer hij haar troost en haar naar India vergezelt, begreep de familie van het meisje dat ze getrouwd waren. De rest van het filmplot gaat over grappige en opwindende grappige lijnen.

20. Sapthagiri-Express (2016):

Deze recente release is een ingetogen juweeltje. De film heeft een uniek en nieuw verhaal dat draait om de acteur, Sapthagiri, die na zijn dood de baan van zijn vader moet opnemen. Wanneer hij zich realiseert dat hij misschien is vermoord, moet hij nu de waarheid achterhalen. Het is de juiste actie- en komische film met interessante en grappige personages en scènes.

21. Een Aa (2016):

De film A Aa is een van de grootste hits uit die tijd dat hij uitkwam. Het draait om de actrice die verliefd wordt op haar uitgebreide familie-nicht die haar moeder zou afkeuren. Terwijl ze tot een rijke upper class en zakelijke achtergrond behoort, behoort de man tot een gewone achtergrond. De plot draait om hoe ze hun bezoek aan de man van wie ze houdt verbergt en hoe ze overal door hun liefde navigeren.

22. Pelli Choopulu (2016):

De film is destijds een enorme hit aan de kassa en heeft de carrière van verschillende acteurs tot stand gebracht, waaronder de nieuwe loverboy, Vijay Devarakonda. De acteur is een technische student met een zorgeloze levenshouding. Zijn vader is hem zat en besluit hem te laten trouwen om verantwoordelijkheid en manieren te leren. Per ongeluk ontmoet hij een ander meisje voor de bruiloft (actrice Ritu Verma) en raakt bevriend. De film draait om hoe ze hun vergadering voeren om een ​​bedrijf op te richten en hoe hij ten goede moet veranderen.

23. Jamba Lakidi Pamba (2018):

Deze komedie-drama- en fantasiefilm zijn gebaseerd op de romance van het jonge stel, die lijkt te vervagen en van toepassing is op echtscheiding. Wanneer ze de advocaat benaderen, moet hij ongebruikelijke omstandigheden overwinnen om hun relatie te herstellen. De plot wordt op een zeer humoristische manier genomen op een uitstekend entertainmenthorloge. Deze nieuwste Telugu-komediefilms is een goed eenmalig horloge.

24. Nani’s bendeleider (2019):

De recente film van acteur Nani is weer een superhit. De plot draait om hoe een kleine misdaadromanschrijver de doden bij een overval moet zien wanneer verschillende vrouwen hem benaderen. De film draait om het misdaadverhaal met een mix van leuke en luchtige momenten. Het is een goed horloge voor entertainment en ontspannende tijd. Het is een must-see onder Telugu nieuwe komische films.

25. Brochevarevarura (2019):

Deze jeugdige Telugu-komedie uit 2019 draait om drie studievrienden die voortdurend zakken voor hun examens vanwege een lichtere levenshouding. Ze ontmoeten een andere vriend op dezelfde school, en nu moet de nieuwe vriend hen helpen een plan te bedenken om te slagen voor de universiteit. De interessante wending van gebeurtenissen die het meest hilarisch en grappig is, is wat de film plot.

Deze Tollywood- en Telugu-komediefilms zijn een must-see voor diegenen die lichtgewicht films en een comfortabele, ontspannen tijd willen. De humor, grappige en spannende scènes en goede cast maken deze films onderscheidend van andere. Welke is jouw favoriet in deze lijst en waarom? Laat ons je mening weten!