4K телевизорите вече са стандарт и не правят изключение. Защото революцията в тази област е в разгара си. Явно изглежда, че 8K технологията скоро ще бъде напълно достъпна. 2019 предлага изцяло ново поколение 4K телевизори. Нека разгледаме по -отблизо това!

С новите 4K устройства картината е еднакво добра във всеки ъгъл на стаята

4K TV - страхотни зелени растения

Нови 4k телевизионни тенденции

Новите 4K телевизори работят еднакво добре, независимо къде са позиционирани. Перфектното качество вече не зависи толкова много от условията на светлина и сянка. Качеството на изображението X-Motion, благодарение на което можете да видите много бързи движения в изображението, също е много добре представено през 2019 г..

Една от най -горещите тенденции е и интегрирането на Triluminos дисплей за изображения, с който можете да изпитате цветовете по -ярко от всякога. В допълнение, дизайнът става по -тънък и в много случаи можете да замените дистанционното управление със собствен глас. Това ви позволява да превключвате канали и много други функции.

Сега любимите ви програми ще ви харесат още повече благодарение на изображението Triluminos

4K телевизионен син автомобил

Намерете подходящия за вас 4k телевизор

Така че ти  най -добрият 4K телевизор открийте за себе си, ще трябва да знаете няколко правила, които трябва стриктно да се спазват. Най-важните фактори, които трябва да имате предвид, са размерът, разделителната способност, а също и цената. По принцип се опитвате да получите възможно най -големия екран за възможно най -ниската цена. Искате да имате колкото се може повече от иновациите и екстрите, които току -що изброихме с вас. Но това не винаги е най-доброто възможно решение. За вашето здраве би било по -добре да настроите екрана на разстоянието, от което обикновено гледате телевизия. За по -малки стаи може да е по -подходящ по -малък екран. Ако се откажете от няколко сантиметра, може да си позволите в замяна други страхотни екстри. Затова задайте приоритети и намерете 4K телевизор, който идеално пасва на вас и вашия интериорен дизайн.

Новите 4K телевизори правят телевизията изкуство

4K телевизионен зелен екран

Телевизорите 4K все повече се вписват в съвременния интериорен дизайн

4K телевизор страхотен поток

Качеството на HD се подобрява всяка година с 4K телевизорите

ярки цветове за 4K телевизор

Благодарение на качеството на изображението X-Motion, бързите движения се възпроизвеждат много добре

много сини и сиви цветове 4K телевизори