Звездите на „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Роуз Лесли отпразнуваха първата си годишнина от сватбата на 23 юни. Миналата година сватбата им беше връхната точка. Със сигурност популярността на Game of Thrones допринесе значително за това. Те имаха стилен празник в шотландски стил. Снимките от сватбата все още могат да се видят навсякъде в социалните мрежи. В „Игра на тронове“ и двамата играеха Джон Сноу и неговата голяма любов. Година по -късно много неща се промениха, но двамата все още са щастливи заедно. „Игра на тронове“ вече приключи и Кит Харингтън също премина през терапия за пристрастяване. Въпреки всички трудности и двете звезди продължават да се държат заедно. Двойката беше видяна да се държи за ръце на улицата наскоро, месец след новината за психичното заболяване на Кит.

И двамата са двойка в живота и в Игра на тронове

Изглед на червения килим от Кейт Харингтън и Роуз Лесли

Уикендът преди юбилея на звездите от Играта на тронове

В последния уикенд преди първата годишнина от сватбата си папараци видяха страхотната двойка в Лондон. Щастливата двойка „Игра на тронове“ отпразнува първата си годишнина от сватбата във Великобритания. Твърди се, че двойката е била в квартал Сохо. Кит изглеждаше здрав и щастлив и се разхождаше по улиците на британската столица със съпругата си, ръка за ръка, с увереност.

Всичко това се случи няколко дни преди годишнината от сватбата им, тоест преди 23 юни.

Сватбата на двамата беше в Англия

Актьор от Игра на тронове - Сватба

Сред приятелите и семейството

Първата годишнина от сватбата на двете 32-годишни звезди от „Игра на тронове“ се състоя в Англия. Кит отиде в уелнес център в САЩ и сега се връща в Англия, прекарвайки времето си с Роуз. През лятото и двамата ще бъдат заобиколени от приятели и семейство там. Кит изглежда се чувства много добре. Роуз също се справя доста добре и като цяло двамата изглежда имат отлични перспективи за бъдещето.

Годината след сватбата беше тежка и за двамата

К. Харингтън и Р. Лесли страхотно облекло

Спомняйки си сватбата на двете звезди от „Игра на тронове“

Двете звезди от „Игра на тронове“ се ожениха преди година в църквата „Кърктън ъф Рейн“ в Шотландия. Самото тържество се състоя в семеен замък. Имаше и други актьори от същия известен сериал. Това беше за Маси Уилямс и Софи Търнър. Самата Софи Търнър стана заглавие с любовния си живот. Тя се омъжи за Джо Джонас втори път.

Кит Харингтън и Роуз Лесли са шикозна и популярна двойка 

Кейт Харингтън и Роуз Лесли в елегантен тоалет

Тази година и двамата празнуват годишнина 

страхотна двойка от Игра на тронове

Годишнината беше на 23 юни в Шотландия 

Кит Харингтън отдясно и Роуз Лесли отляво