Розовите дни на холивудската двойка мечти Анджелина Джоли и Брад Пит свършиха завинаги. Бившите половинки в добре познатото дуо Бранделина вече тръгват по различни пътища. Всеки трябваше да преживее трудния период след раздялата по свой, много личен начин. Самотната майка Анджелина в момента е по -фокусирана върху децата си, отколкото върху филмовата си кариера. Въпреки усложненията и трудностите обаче, тя се опитва да мисли позитивно и да гледа с надежда в бъдещето. Известната актриса и режисьор също иска да защити сегашния си семеен живот от медиите. Ето защо тя рядко дава интервюта и репортажите й пред камерата винаги са много емоционални, но феновете й оценяват това. На другия ден тя беше в студиото на Entertainment Today и направи някакво лично признание. Анджелина Джоли едва не се разплака. По повод на това интервю искаме да разгледаме личния й живот в този пост.

 Филмовата звезда сега се опитва да се смее, обича и да живее без стрес отново.

Холивудската звезда на Анджелина Джоли се смее, но е в сериозна житейска криза

  • Анджелина Джоли води дълга и жестока разводна война с бившия си

Новината, обявена през септември 2016 г. за изненадващото разделение на властта, промени живота на двете филмови звезди и направи безкрайни заглавия в медиите. Това бяха предимно негативни, например се говореше за афери, агресия и проблеми с алкохола с Брад Пит.

Говори се също, че е употребявал наркотици. По това време Анджелина Джоли се опита да обвинява бившия си за катастрофата в семейния си живот. Не му беше позволено да види децата за известно време и трябваше да се отърве от зависимостта си към алкохола. Тя ставаше все по -слаба и изглеждаше доста изтощена, когато се изявяваше на публични места. Войната на розите продължи и сякаш искаше да приключи. После се появиха оптимистични изказвания, че винаги ще бъдат семейство. Никой не искаше да приеме факта, че това време принадлежи на миналото.

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещнаха през 2005 г. по време на снимките на филма „Г -н. & Г -жа Смит „влюбени един в друг.

Анджелина Джоли Брад Пит се раздели през септември 2016 г.

 Но те се ожениха едва през 2014 г. във винарната си във Франция.

Анджелина Джоли Брад Пит е двойка от 2005 до 2016 г.

  • Анджелина Джоли обобщава живота си в сълзи

Две години и половина след раздялата на актрисата е трудно да бъде необвързана. Тя непрекъснато търси баланса между домашния живот и работата и иска да намери повече време за себе си. Въпреки здравословните си проблеми и огромния стрес, Анджелина Джоли не иска да живее в тишина, а по -скоро да помага на други жени с такива проблеми. Ето защо тя говори открито за това пред медиите.

 Преди години те бяха двойката мечта на Холивуд.

Анджелина Джоли Брад Пит мечтаната двойка в Холивуд

Анджелина Джоли иска отново да намери вътрешния си баланс и да води живот без стрес.

Анджелина Джоли търси вътрешен баланс Живот без стрес

Известната актриса също иска 6-те й деца да растат щастливи и да имат положителна перспектива. Тя се надява, че те могат да намерят цел в живота, всяко дете за себе си.В последното си интервю Анджелина Джоли не прехвърля цялата вина за неуспешния си брак на бившия си съпруг. Факт е, че оттогава тя се е променила много, всъщност положително. Сега тя може да разбере, че всеки е на негова страна. Може би затова се опитва да открие вината в себе си. Дано скоро тя намери вътрешния си баланс и цялото й позитивно мислене ще се върне. Защото Анджелина отново се нуждае от любов и нежност, за да излезе от житейската криза.

Да, животът продължава!

Усмивката се връща на лицето й.

Анджелина Джоли се усмихна на лицето си

В момента тя прекарва много време с 6 -те си деца.

Анджелина Джоли прекарва много време с 6 -те си деца