Добрата новина понякога се припокрива. След като видяха най -новите снимки на Анна Курникова (38) и Енрике Иглесиас (44) в Instagram, за всички стана ясно, че двойката все още е в облака девет след дълга връзка. Тогава се появи подозрение – мнозина смятат, че бившата тенисистка отново е бременна! Все още обаче не е официално потвърдено, че двойката мечта Курникова-Иглесиас има бебе на път. Бившият професионален тенисист и известният певец са двойка от края на 2001 г. И двамата се срещнаха и се влюбиха, докато снимаха музикалния видеоклип към хита му „Бягство“ (2002). Точно тогава Анна Курникова пое главната роля не само във видеото, но и в живота на Енрике. След повече от 15 години заедно и изненадващо без скандали, те станаха родители на близнаци през декември 2017 г. Малкият Никълъс и Люси напълно промениха живота си. Сега бебето номер 3 е на път!

Анна Курникова и Енрике Иглесиас – едно сърце и една душа!

Анна Курникова е бременна с Енрике Иглесиас, трето бебе на път

  • Анна Курникова също иска да запази тази бременност в тайна?

Родената в Москва бивша тенисистка Анна Курникова и сърцераздирателят Енрике Иглесиас все още живеят в див брак. Те никога не са се женили официално и досега са били в състояние да държат личния си живот умело далеч от обществеността. И двамата са избрали Маями за местожителство и се чувстват много комфортно там.

Преди две години руската красавица успя да скрие бебешката си подутина за девет месеца. Тогава никой не подозираше, че двойката мечта Анна Курникова и Енрике Иглесиас очакват близнаци. Едва след раждането на малката Луси и Никълъс гордите родители споделиха щастието си. Тогава певицата каза в интервю: „Искам да кажа това честно. Тя е любовта на живота ми “.

Двете малки Люси и Никълъс са кулминацията на дълга любовна история.

Анна Курникова, бременна с Енрике Иглесиас, има близнаци, които да увенчат любовта им

И за двамата родители раждането на близнаци през декември 2017 г. беше сбъдването на отдавна заветна мечта. Така че беше впечатляващо за много хора как могат толкова умело да пазят тази първа бременност в тайна. Може би Анна Курникова се опитва да скрие втората си бременност от обществеността точно като първата?

Анна Курникова успя да запази в тайна първата си бременност. Може ли да направи това сега, когато уж бебето номер три е на път?

Анна Курникова е бременна с третото бебе на Енрике Иглесиас на път да пази бременността в тайна

  • Семейството на Анна Курникова и Енрике Иглесиас скоро ще стане пет?

В интервю за вестник The Sun през октомври 2018 г. певицата каза, че след като роди Луси и Николас, се чувства щастлив и прекарва повече време със семейството си. Той се възхищаваше за Анна Курникова: „Невероятно е да видиш каква страхотна майка е.“ Ето защо онлайн се предполага, че и двамата искат да разширят семействата си. Ще има ли скоро пет от тях? Това е въпросът, който движи много седмици многобройните фенове на популярната певица и хубавата бивша тенисистка. Испанското онлайн списание Hola съобщи ексклузивно преди няколко дни, че двойката Анна Курникова и Енрике Иглесиас отново очакват потомство. Актуалните снимки на двете знаменитости също говорят за това. На тях можете да видите двойката на лодка пред Маями. Бившата спортистка носи леко яке въпреки летните температури там! С това тя очевидно се опитва да скрие изпъкналия си корем.

Мига от папараци! Може ли тази бременност от Анна Курникова също да остане в тайна??

Анна Курникова бременна с третото бебе на Енрике Иглесиас на път, и двете в облак девет

Последният път, когато красивата рускиня е имала своя снимка, е на 19 октомври Instagram публикувани. Ето я с кучето си Макс. Няма и следа от бебешка подутина по него. Може да се предположи обаче, че майката на две деца отново прибягва до трик, за да скрие новата си бременност и да я запази в тайна. Официално прекрасната новина за бебе номер три не е потвърдена нито от Анна, нито от Енрике. Факт е обаче, че и двамата рядко се показват публично и искат да стоят настрана от папараци. Напълно възможно е местният руснак и испанската певица да искат първо да се насладят на бебешкото си щастие насаме. Трябва да бъдем търпеливи и да продължим да чакаме добри новини от Къщата на Курникова-Иглесиас!

Феновете на Анна Курникова се надяват отново да е бременна! Бебето номер три е на път!

Анна Курникова бременна с третото бебе на път на Енрике Иглесиас, красивата руска майка на две деца

Анна Курникова остана номер 1 в световната ранглиста на WTA за жени за 10 седмици от 1999-2000 г..

Анна Курникова бременна с Енрике Иглесиас, добре позната руска тенисистка за 10 седмици номер 1 в WTA класацията на жените