Бекъмите продължават да правят заглавия с отличния си начин на живот. Ето защо непрекъснато се улавяте в новините на нашия уебсайт. Те показват начин на живот на високо ниво във всички области, което е завидно и възхитително едновременно. От една страна, това се отразява на начина, по който се обличат, от друга страна, на нивото, на което живеят и накрая на стила, в който празнуват. През последната седмица те отново привлякоха вниманието, защото успяха официално да посрещнат нов член на семейството. Ето още подробности по въпроса.

Виктория и Дейвид винаги са стилна двойка 

Новини за знаменитости страхотна двойка

Бекъмите и тяхната нова племенница

Този път Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха пристигането на нов член на семейството, племенницата Табата. Момичето е родено през април и бившата певица на Spice Girls беше видян няколко пъти заедно с малкия. През уикенда кръщенето на момичето се празнува с цялото семейство.

Бекъмите също бяха там и публикуваха прекрасни снимки с племенницата си.

Сестрата на Виктория Бекъм със семейството си

новина за знаменитости на цялото семейство

Виктория Бекъм и нейните братя и сестри

Бекъмите също са популярни, защото предоставят прекрасен пример за хармоничен семеен живот. Традициите как да се култивира нещо подобно със сигурност идват от моделите за подражание, които са имали в собствените си семейства. Виктория е най -големият от трите братя и сестри. Тя има по -малък брат Кристиан и сестра Луиза. Луиз има четири деца, които са на сходна възраст с тази на Виктория Бекъм. В момента тя работи като моден дизайнер и твърди, че е взела стилните партита на майка си като модел за събитията, които организира тези дни. Може би архивите черпят вдъхновение от същия източник?

Двамата показват отличен стил при всеки повод ръка за ръка новини за знаменитости

Заедно на празнична вечеря – Виктория и Дейвид Бекъм 

Известни новини и двете заедно

Престижен и класически – и двамата могат да направят това

Известни новини Викотрия и Давид

Децата на Бекъм също са много стилни

Новини за знаменитостите двама страхотни мъже

Още една страхотна снимка на двамата

Виктория новини за знаменитостите Дейвид