Благодарение на участието си в продукциите „Кралят на лъвовете“ и „Завръщане у дома“, Бионсе може да спечели няколко престижни награди в рамките на 5 месеца. Тя вероятно ще бъде призната както за Грами, така и за Оскари в следващите няколко издания на тези награди.

Бионсе може да спечели някои награди за „завръщане у дома“

Еми изпълнение лилаво

Перспективата за награда за Бионсе

Много критици казват, че тя наистина не се нуждае от тези награди, защото имиджът й като кралица на поп културата вече е твърдо установен. Независимо от това, това разбира се би било страхотна и уникална награда, която би мотивирала други жени в музиката, киното и по -специално изкуството да имат повече вяра в собствените си сили.

Бионсе вече спечели 23 награди „Грами“. Има само една жена с повече награди от нея и това е Алисън Краус. Но Бионсе може да стане лидер в тази класация през 2020 г. Всъщност тя може да спечели и награди Оскар и Еми между септември и февруари. Общо 5 нови награди могат да отидат във вашия акаунт.

Това е една от известните певици с най -много награди

завръщане у дома изпълнява бийонсе

За какво може Бионсе да спечели награда Еми??

Първо, Бионсе може да спечели награда за сценарий, режисура и продуциране на Homecoming. Тя вече има четири номинации от телевизионната академия за работата си през последните години. Това са следните: най -добра развлекателна програма 2013 г., шоуто на полувремето на Super Bowl 2016 г. и от същата година за най -добра програма от специален клас, която тя направи за съвместно турне под заглавието „On the run Tour“ с Jay Z и, в допълнение, номинация за най -добър сорт режисура на шоуто за визуалния албум „Лимонада“. Тази последна номинация е важна и по друга причина: Тя поставя Бионсе в списъка на всички цветни артисти, които някога са получавали номинация в рамките на наградите Еми за режисура.

Ще получи ли Бионсе награда за „Кралят на лъвовете“??

кралският лъв бионсе

Награди “Грами” и “Оскар”

Нейната работа по “Завръщане у дома “. В този случай обаче тя може да бъде наградена за съпътстващия албум на живо. Тя би могла да бъде призната и за музикалния си принос към „The Lion King“, защото тя създава музикалния албум „The Lion King: The Gift“. Тя също участва в написването на оригиналната песен Spirit и също я представя. Тя също може да спечели Оскар за нея в категорията Оригинална песен.

Както казах, желаем късмет на Бионсе, защото нейните успехи също помагат срещу дискриминацията и по този начин за по-добър свят.

Популярният певец може да получи както Оскар, така и Грами за „Цар Лъв“

грамотът Оскар на краля лъв

Кралят на лъвовете обещава да бъде огромен хит

грами за бионсе - страхотно

Бионсе печели феновете с таланта и външния си вид

грами, награди Еми, Оскари

Певицата омагьосва с усмивката си

beyonce с усмивка

На връзката на Бионсе и Джей Зи е за завиждане

Бионсе и Джей З

За веднъж по -малко „див“ поглед

страхотна снимка на бионсе

Бионсе е пример за подражание за много жени

типично облекло на наградите