Иконата на стила Дита фон Тийз отново предизвика сензация миналата седмица в Париж. 46-годишната актриса и модел стъпи на подиума на изложението Haute-Couture на Jean-Paul Gaultier и представи поразителна черна рокля от тюл от световноизвестния дизайнер, която е част от колекцията му през пролетта на 2019 г. Особеното в тази рокля-бюстие беше декорацията на раменете, подобна на крило, и черната бродерия на плюметис. В този тоалет Дита беше във фокуса на вниманието и също получи големи аплодисменти от други звезди като Катрин Деньов, Кат Греъм и Ирина Шейк, които седнаха на първия ред. Разбира се, също от големия моден дизайнер Жан-Пол Готие и неговите служители.

Дита фон Тийз представи рокля-бюстие от Jean-Paul Gaultier в Париж миналата седмица.

Дита фон Тийз миналата седмица в рокля с бюстие на Париж от Jean-Paul Gaultier

 Той спечели много аплодисменти.

Дита фон Тийз Жан-Пол Готие

  • Коя е Дита фон Тийз?

 Дита фон Тийз е сценичното име на родените като Хедър Рене Сладък. Като тийнейджърка тя проявява интерес към старите филми и списанията на баща си Playboy. По това време на момичето все още беше ясно, че истинската жена трябва да носи копринени чорапи и да ходи на високи токчета. Хедър развила слабост към красивото бельо и открила фетиша си за корсети на 16-годишна възраст. Днес тя има богата колекция от най -доброто бельо, включително 300 корсета.

 Красивата Дита фон Тийз в стил Ню Бурлеск.

Дита фон Тийз е красива в новобурлески стил

През 1999 г. Дита фон Тийз направи фотосесия за корицата на Playboy, която, от една страна, спечели славата в еротичната сцена, а от друга направи новото й име популярно по целия свят. Нейният личен живот също беше в центъра на общественото внимание, особено бракът с дългогодишния й приятел, шокиращата рокаджия Мерилин Менсън. След две години обаче тя прекратява „Експерименталния брак“ и издава книгата „Бурлеска и изкуството на тийз“. Това утвърди Дита като кралица на Ню Бурлеска, изкуството на чувствената експозиция. Оттогава Дита фон Тийз е един от любимите модели на култовия дизайнер Жан-Пол Готие и редовно участва в неговите шоута на висшата мода.

Абсолютната кралица на новобурлеския стил.

Дита фон Тийз кралица на стила на Нова Бурлеска

  • Срамежливостта и голотата изненадващо вървят ръка за ръка с Дита фон Тийз

Зад целия блясък все още стои срамежлива жена, разкъсана от съмнения. Човек изобщо не може да й се довери, но е истина. Дори след нейния едноименен албум „Dita Von Teese“, който излезе през февруари 2018 г., танцьорката и певицата каза следното: „Обикновено не бих сложил някои от изреченията в устата си, твърде съм срамежлив че. Френският автор на песни Себастиен Телие написа албума за мен. Така че това е неговото виждане за мен и моя живот. ”За нейните фенове остава необяснимо как тази срамежливост може да се впише в бляскавите й предавания? Но Дита фон Тийз смята, че що се отнася до бурлеската, тя има пълен контрол и много самочувствие. Но тя не иска да отвори вратата към личния си живот чрез песните си. Самата артистка знае най -добре как точно голотата върви заедно със срамежливостта.

Днес Дита отбелязва с перфектния си външен вид в бурлеск стил и добре поддържано деликатно тяло. Строг такъв диета  ги поддържа във форма, въпреки напредналата им възраст. Да се ​​надяваме, че Дита фон Тийз ще остане в топ форма за много години напред.

Дита фон Тийз има дългогодишно сътрудничество с модния дизайнер Жан-Пол Готие.

Дита фон Тийз с модния дизайнер Жан-Пол Готие

 Перфектният грим е част от външния им вид. „С удоволствие нанасям грим“, казва Дита.

Дита фон Тийз перфектен външен вид, перфектен грим