Дуа Липа спечели наградата за най -добър нов изпълнител на наградите Грами 2019. Това беше един от акцентите по време на връчването на най -популярната американска музикална награда. Разбира се, също голяма радост за милиони фенове на Дуа Липа.

Дуа Липа реагира много емоционално на церемонията по награждаването

награди Грами страхотна дуа липа

Спонтанната реакция на победителя

След като чу името й като победителка, Дуа Липа се разплака. Въпреки силните емоции, тя бързо дойде и произнесе спонтанна, трогателна кратка реч. Тя изрази гордостта си, че е сред толкова много велики музикални актриси в списъка с номинации.

Нейните фенове й помогнаха, каза Дуа Липа, да бъде възможно най -добрата версия на себе си. Освен това тя изброи екипа си по име на сцената и благодари на всеки един от тях. Разбира се, също и със семейството й, което между другото беше там с нея по време на церемонията.

Всеки си струва собствените си мечти – казва Дуа Липа

награди грами страхотни идеи

Съобщение на победителя

Посланието на носителя на наградата „Грами“ до всички зрители и слушатели беше особено трогателно. Независимо от вашия произход или вяра, не трябва да губите вяра в мечтите си. Определено си заслужава. Човек трябва да намери своето призвание в живота и да го следва.

Победителят впечатлява с талант и индивидуална красота

прекрасни награди за грамота stiö dua lipa

Дуа Липа и нейната кариера

Дуа Липа е една от най-големите звезди на музикалната сцена от 2017 г. и за първи път стана известна чрез супер големия хит „Нови правила“. Песента е от дебютния им албум, който включва и платинения сингъл “IDGAF”.

Нови правила – първият голям хит на тазгодишния носител на Грами

Дуа Липа беше щастлива от все сърце и открито

награди грами дуа липа радост

Типичният стил на певицата е запазен автентично в нейните клипове и стъпки

дуа липа в бели дрехи

Част от външния вид на Дуа Липа и Сейнт Винсент по време на церемонията

61 -та годишна награда Грами

Певицата сподели радостта си с много приятели

награди грами прегръдка с приятел