Можете ли да повярвате, че Дженифър Анистън вече е отбелязала 50 -годишнината си? Разбира се, тя изобщо не изглежда така, но много по -млада. Повод за много жени по света да празнуват с нея, защото тя премахва страха от старостта! Това е добрата новина, а другата е, че това е наистина страхотно парти за рожден ден за това Звезда от “Приятели” даде.

Можете да изглеждате толкова щастливи на 50!

Дженифър Анистън начало на партито

Къде беше купона и кой беше там?

Партито се състоя в един от големите хотели в Лос Анджелис в събота, преди самия рожден ден. Къртни Кокс, Лиза Кудроу (Моника и Фийби от телевизионния сериал “Приятели”) и Кейти Пери също бяха там, както и много други звезди, които постигнаха своите най -високи постижения в кариерата си през 90 -те.

Джордж и Амал Клуни бяха там, както и Гуинет Полтроу и Кейт Хъдсън. Най -голямата и коментирана изненада беше присъствието на Брад Пит. Но не – колко милиони фенове искат това, те са и те вероятно няма да се съберат, въпреки че и двамата са необвързани!

Страхотни снимки от Instagram с Гуинет Полтроу и Кейт Хъдсън

страхотно в instagram jennifer aniston

Рожденият ден на Джен в Instagram

Ходът на рождения ден на Дженифър Анистън можеше частично да се проследи в Instagram. Гуинет Полтроу беше един от хората, които публикуваха снимки там. Тези снимки бяха придружени от любящи послания и страхотни комплименти, особено по отношение на страхотния външен вид на Джен. Гуинет я нарече „нашето слънце“ и „пример за вечна богиня“. „Вие сте на 50 и приличате на огън“, каза Гуинет Полтроу в Instagram. Така тя показа страхотна, но донякъде неочаквана привързаност, защото всъщност е и бивша на Брад Пит …

Брад Пит беше на рождения ден на Джен

Дженифър Анистън до Брад Пит

Джордж и Амал Клуни също бяха там

семейство Дженифър Анистън Клуни

Доли Партън празнува с Дженифър Анистън

Дженифър Анистън с страхотно посещение

Кортни Кокс и Дженифър Анистън заедно на тържеството

Дженифър Анистън Моника и Рейчъл

Дженифър Анистън все още изглежда като “огън”

много секси тези на 50