Новата година едва започна и феновете на киното вече чакат с нетърпение нови, вълнуващи филмови продукции от Холивуд. За кратко време някои супер интересни филми ще излязат на екраните в Европа през 2019 г. Нямаме търпение да разгледаме тези. С основание се подозира, че някои от тези филми скоро ще станат мега-хитове през 2019 г. В зависимост от кино експертите, можем да разчитаме на истински филмов парад, където играят и най -известните холивудски звезди и носители на Оскар. Гамата е наистина широка – под заглавията ще намерите супер вълнуващи екшън филми, но тази година се очакват и романтични филми и комедии, както и приключенски филми. Днес искаме да ви кажем кои са най -новите и популярни заглавия.

„Мъжете в черно“ се завръща!

Филми 2019 Теса Томпсън и Крис Хемсуърт в

  • Филми 2019 – сега е обявено действие!

Екшън филми 2019 са на високо място в нашия списък с желани касови хитове за Нова година. На първо място трябва да споменем продължението на супер продукцията „Мъже в черно“. Много дълги години след третия филм сега предстои четвъртият от тази поредица. Очаква се филмът да излезе в средата на юни.

В него Теса Томпсън и Крис Хемсуърт играят двама агенти, които понякога ни оставят без дъх.

Брад Пит и Леонардо Ди Каприо играят заедно с други звезди в “Имало едно време в Холивуд”

Филми 2019 Брад Пит и Лео Ди Каприо в новата филмова продукция

Заглавието на този филм припомня началото на всички класически приказки от нашето детство. Но тук пише … имаше едно време в Холивуд. Това е деветият филм на световноизвестния режисьор Куентин Тарантино и в него участват популярни звезди като Леонардо Ди Каприо, Марго Роби, Брад Пит, Ал Пачино, Дамиан Люис и Дакота Фанинг. Филмът се очаква по кината на 26 юли 2019 г. Все още не е определено дали великият режисьор ще направи десети филм.

Джулиан Мур играе щастливо разведена жена, която се забавлява в Ел Ей в „Глория Бел“.

  • Филмите 2019 също ни предлагат много романтични истории

Имаме големи очаквания за филма „Глория Бел“, който ще излезе по големите кина в началото на март. В него виждаме Джулиан Мур и Джон Туртуро, които се опознават в клуб в Лос Анджелис и са на път да започнат романс. Филмовите критици вече оцениха този филм твърде високо и го определиха като „един от най -добрите женски филми на 21 -ви век“.

 „Пет фута разделени“ – тази трогателна любовна история не може да остави никого безразличен.

Филми 2019 романтична любовна история на болни тийнейджъри

Двама тийнейджъри с диагноза муковисцидоза се срещат и се влюбват в болница, където и двамата се лекуват. Можете да разберете как се развиват отношенията им във филма „Five Feet Apart”, който се очаква в кината на 22 март.

 Тейлър Суифт в новия филм “Котки”

Филми 2019 Тейлър Суифт в музикалното шоу

Феновете на киното нямат търпение да видят заснетото музикално шоу “Котки” с Тейлър Суифт в главната роля. Освен популярната певица, в този филм играят и други филмови звезди като Идрис Елба, Дженифър Хъдсън, Джеймс Корден, Джуди Денч и сър Иън Маккелън. Искате да ни кажете, че нямате интерес да видите Маккелън, облечен като гигантска котка? Това изобщо не може да пропуснете!

Един скрит драконов свят е представен пред очите ни във филма “Как да дресираш дракона си: Скритият свят”.

Филми 2019 Как да обучите дракона си в скрития свят

Филми 2019: Виждаме носителката на Оскар Бри Ларсън в „Капитан Марвел“. Филмът се очаква в Конос на 8 март.

Филми, носител на „Оскар“ за 2019 г., Бри Ларсън в „Капитан Марвел“