Светът е пълен с изненади, особено на шоубизнеса. Вчера, 18 март, немските медийни канали напълно неочаквано получиха новината за брака между Томас Готшалк и съпругата му Теа Готшалк. И двамата се разделиха след 42 години брак заедно. Сега известната двойка е начертала чертата и двамата искат да вървят по различни пътища в бъдеще. Това беше потвърдено от адвоката й Кристиан Шерц, когато беше помолен за снимка. Не е ясно какво точно е довело до този изненадващ край на брака с Томас Готшалк. Известно е обаче, че двойката е информирала синовете си за решението на двамата съпрузи седмици преди раздялата. „Г -н Gottschalk моли да зачита поверителността на семейството си и да се въздържа от по -нататъшни разследвания“, каза адвокатът вчера.

Томас Готшалк се раздели със съпругата си Теа.

Томас Готшалк Теа Готшалк Ехе-Аус след 42 години заедно

  • Изненадваща раздяла след 42 години заедно

Изненадващата новина за брака между Gottschalks ни подтиква да разгледаме предишния им семеен живот. Томас Готшалк се запознава с Теа през 1972 г. на бал в Мюнхен и двамата се женят през 1976 г. Шест години по -късно се ражда синът им Роман.

През 1989 г. двойката осиновява сина си Тристан. Междувременно Томас Готшалк стана дядо два пъти. Двойката искаше да защити личния си живот и този на синовете си от медиите и суматохата около тях и купиха имот в Малибу през 90 -те години. От средата на 90-те години семейството живее последователно в Калифорния и Германия. За съжаление, скъпият имот в САЩ беше унищожен от пожар миналата година. Двойката трудно се справяше. Томас Готшалк и Теа все още имат апартамент в Берлин и апартамент в Ню Йорк. Но къде и двамата ще продължат да живеят след раздялата все още не е решено.

Само няколко седмици преди любовната раздяла Томас Готшалк каза, че Теа е най-добрата жена за него.

Gottschalk Thea Gottschalk Ehe-Aus след 42 години заедно

 Томас Готшалк също споделя предпочитанията на Теа за поразителен стил на облекло.

Томас Готшалк Теа Готшалк сподели предпочитание за поразителни тоалети

  • Томас Готшалк имаше много възходи и падения, но никога не е губил чувството си за хумор досега

Томас Готшалк израства в Бавария като син на адвоката Ханс Готшалк. Учи немски език и история в университета „Лудвиг Максимилиан“ в Мюнхен, но никога не е искал да стане учител. Кариерата му на артист започва от ранна възраст, първо като радиоводещ, след това по телевизията. Неговата мисия “Обзалагам се, че …?” беше най -популярното шоу в Германия от години. Големи имена от шоубизнеса му дойдоха на гости, включително Майкъл Джексън през април 2018 г. С рекламата на златните мечки („Харибо прави децата щастливи!“), Томас Готшалк стана още по -популярен сред малки и големи. Той водеше множество токшоу и вечерни програми и винаги караше публиката да се смее. Известният водещ е оформил телевизионния пейзаж с хумора си и затова е трудно да си представим без него.

 Нашият популярен водещ по телевизията.

Томас Готшалк популярен телевизионен водещ

С течение на времето Томас Готшалк беше засипан с различни награди. Например, той получи два пъти „Златната камера“, два пъти „Германската телевизионна награда“ и също два пъти „Наградата на Роми“. Той е награден с „Гримска награда“ за работата си като артист. Неговият хумор и каламбури го направиха толкова популярен. Теа Готшалк със сигурност допринесе много за това, не на последно място заради ярките си тоалети, които не оставят никой безразличен.

 Томас Готшалк е получил множество телевизионни награди за делото на живота си. Тук с наградата Бамби.

Thomas Gottschalk множество награди тук Bambi Award

 На наградите Bambi през ноември 2018 г. със София Лорен и Удо Линденберг.

Томас Готшалк на наградите Bambi 2018 със София Лорен и Удо Линденберг