Лятото е най -високият сезон за сватби и вдъхновение за тези, които обичат красиви рокли в бяло за специални поводи. Много знаменитости също се женят през този прекрасен сезон. Леона Люис е една от тях тази година и най -щастливият й ден се случи по -рано това лято.  Снимките в Instagram от този фестивал веднага достигна до своите фенове по целия свят. Бихме искали да им обърнем малко внимание.

Твърди се, че част от сватбата е била тук

къщата на родителите на Леона Луис

Леона Люис се жени за партньора си след девет години връзка

Любовта на Леона Люис и нейния партньор Денис Яух е пример за щастлива дългосрочна връзка. Двамата са заедно от девет години и все още са щастливи. Това разкриват собствените думи на Леона в Instagram. Те направиха нещо като: „Ще ценя този момент много високо през целия си живот.

Този прекрасен човек влезе в живота ми преди 9 години и през последната седмица му казах „да“, заобиколен от най -близките ни приятели и скъпи хора “.

„Здравей!“ Има изключителните права върху снимките

Денис Яуч и Леона Луис на сватбата

Сватбената церемония

Същата публикация в Instagram разкри и информация за видното сватбено тържество. Това включваше семейна вечеря в лозята на родителите на Леона Луис. Говори се също, че е имало церемония в малък параклис. През това време трябваше да има бурна буря навън, което вероятно направи момента още по -специален. В крайна сметка трябваше да има страхотно парти с много песни и танци. Според Леона Люис всеки миг е дар на любовта.

Това беше сватбената рокля на Леона Луис за афтър партито!

розова рокля - Леона Луис

Сватбената рокля

За нас, разбира се, сватбената рокля е абсолютен връх на тази церемония! Леона е избрала романтично дизайнерско парче в цвят слонова кост, украсено с много дантели. Дизайнер на това супер страхотно и модерно сватбено облекло беше Мира Цвилинджър. Въпреки изобилните бижута, роклята изглеждаше нежна и това вероятно се дължеше на тънките презрамки, които имаше с нея. Закованата коса и красивият воал вървяха перфектно с нея.

За афтър партито имаше още една сватбена рокля в много по -модерен стил. Това беше в мек розов цвят, който беше украсен с лъскави акценти в точното количество. V-образното деколте беше хубав акцент в горната част на роклята. Също така прекрасно кореспондираше с нежната бродерия. Леона носеше диадема с елегантен флорален дизайн.

Леона Люис и Денис Яуч са заедно от много години 

влюбени Яуч и Леона Луис

Щастието на тази двойка е вдъхновяващо

Леона Люис съпруг Яуч