Ловците на призраци се завръщат и този път филмът продължава историята, започнала с оригиналния филм от 1984 г. Режисьорът Джейсън Райтман – продуцент и режисьор на „Juno“ и „Up in the Air“ и син на оригиналния режисьор „Ловци на призраци“ Иван Райтман. Истински семеен бизнес! Предстоящият филм също наскоро добави любимия фен на Ant-Man и Avengers актьора Paul Rudd към страхотния си състав. Пол Ръд потвърди участието си в един Видео, че преди известния Кука & Стълбищна компания 8 Добавена е пожарна в Ню Йорк. Това е външната зона, в която щабът на „Ловци на духове“ беше показан в първия филм. Филмът също ще върне много от актьорския състав от оригиналния филм, включително Бил Мъри, Дан Ейкройд, Сигурни Уивър и Ани Потс. Очаква се Ghostbusters 3 да излезе на 10 юли 2020 г. и също така ще добави някои нови, по -млади герои към франчайз канона.

Ghostbusters 3 ще бъде продължение на оригинала

Ghostbusters 3 се завръща през 2020 г. с оригиналния състав на оригиналния филм с лого

Въпреки това, Пол Ръд трябва да изобрази учител от малък град в този филм

Ловци на духове 3 се завръща през 2020 г. с оригинален актьорски състав Пол Ръд част от актьорския състав

Много от ветераните на ловците на духове от оригиналния филм са там

Няколко седмици преди обявяването на Ръд, Уивър обяви завръщането на актьорите от „Ghostbusters“ Мъри, Ейкройд и себе си в интервю. „Ще бъде лудост да работя отново с момчетата!“, Каза Уивър, която трябва да възобнови ролята си на Дана Барет.

Сигурни Уивър отново е Дана Барет

Ghostbusters 3 се завръща през 2020 г. с оригиналния актьор Сигурни Уивър Дана Барет

На събитие, отбелязващо 35 -годишнината от излизането на оригиналния филм, Райтман обяви своя Вдъхновение за новия филм. „Този ​​герой дойде при мен. Тя беше 12 -годишно момиче. Не знаех коя е тя и защо ми скочи в главата, но я видях с пакет протони в ръка “, спомня си Райтман. „И аз написах тази история. Тази история започна да се формира в продължение на много години. Започна с момиче и изведнъж стана семейство. И в един момент разбрах, че трябва да направя този филм, че трябва да напиша. ”Очаква се 12-годишното момиче да играе актрисата от„ Капитан Марвел ”Маккена Грейс.

Режисьорът Джейсън Райтман обещава Ghostbusters 3 „ще върне филма на феновете“.

Ghostbusters 3 се завръща през 2020 г. с оригинален режисьор Джейсън Рейтман

Маккена Грейс ще играе 12-годишната главна героиня Карол Данвърс

Ghostbusters 3 се завръща през 2020 г. с оригинална отливка mckenna glace 12 -годишно момиче

В допълнение към Грейс и ветераните от „Ловци на призраци“ ще бъдат показани и актьорите от телевизионния сериал на Netflix „Странни неща“ Фин Волфхард и Кари Куун. В забавния втори епизод на втория сезон Волфхард и тримата най -добри приятели на неговия герой се обличат като „Ловци на духове“ за Хелоуин.

Странни неща Главните герои като ловци на духове

Ghostbusters 3 се завръща през 2020 г. с оригинален актьор от странни неща

Първият трейлър на Ghostbusters 3 вече е публикуван

Тийзър трейлър за Ghostbusters 3 беше пуснат и само 24 часа след обявяването на проекта Entertainment Weekly освободен. Визуализацията започва в тъмна и бурна нощ с мистериозни светкавици, идващи от далечна плевня. Докато камерата се приближава до плевнята, полъх на вятъра разкрива легендарната кола Ghostbusters ECTO-1.

На кого се обаждате Ловци на призраци!

Ghostbusters 3 се завръща през 2020 г. с оригиналния тийзър трейлър auto ecto 1

„Това е следващата глава в оригиналния франчайз“, каза Джейсън Райтман. Очаква се филмът да игнорира събитията от рестартирането от 2016 г. и вместо това да продължи оригиналната история. В края на краищата, рестартирането на „Ghostbusters: Answer the Call“ от 2016 г. трябваше да приеме огромна загуба от 70 милиона щатски долара въпреки своя звезден състав и по този начин да разруши плановете на Sony за продължение. Въпреки че завръщането на Мъри, Ейкройд и Уивър е потвърдено, все още не е ясно дали Ърни Хъдсън ще се върне. Очаква се снимките да започнат тази година.

Ghostbusters 3 се завръща през 2020 г. с оригиналния актьорски състав и оригиналните актьори отново в кината