В света на богатите и красивите често се случва да се срещнете случайно, да се влюбите от пръв поглед и след това логично идва бляскавият годеж. До сватбата остава само една крачка, която човек се осмелява да предприеме смело. Това може да звучи като модерна приказка за мнозина, но истории като „Хиляда и една нощ“ съществуват и днес, за щастие повечето от тях имат щастлив край! Надяваме се, че това ще се случи и с Орландо Блум и Кейти Пери, защото и двете звезди в момента са в облак девет и искат скоро да кажат „да“. Кейти Пери говори за това в американското токшоу на Джими Кимел миналата седмица. Пред телевизионната водеща тя разказа интересни подробности за приказния си годеж на 14 февруари и посочи, че тя и Орландо Блум биха искали да имат мечтана сватба. Все още обаче не е сигурно кога и къде ще се проведе този специален празник.

Орландо Блум и Кейти Пери бавно планират сватбата си.

Кейти Пери Орландо Блум планират мечтаната си сватба

  • Поглед назад към любовната история на Орландо Блум и Кейти Пери

Любовната история на двете звезди е наистина много интересна, защото в нея има силни чувства, скъсвания и събития. Срещнахте се случайно преди три години, в магазин за бургери. За Кейти Пери обаче това беше любов от пръв поглед.

Преводачът на „Рев“ не мислеше, че ще намери „човека за цял живот“ по забавен начин. 34-годишната певица смяташе за забавно преди три години, че звездата от „Бягството от Карибите“ взе бургера от чинията си и искаше да го захапе. Този инцидент беше подходяща тема за разговор на Златния глобус след шоу парти. Така 42-годишният актьор и популярната певица се срещнаха и се влюбиха.

Влюбените също са преминали през трудни времена.

Любителите на Кейти Пери Орландо Блум преминаха през трудни времена

Хубаво е да знаете, че изпълнителят на “Dark Horse” и звездата “Unlocked” са имали нещастни бракове в очевидното минало. От 2010 до 2012 г. Кейти Пери имаше кратък брак с актьора Ръсел Бранд. От своя страна Орландо Блум беше женен за модела Миранда Кер от 2010 до 2013 г., но връзката им се разпадна. Въпреки че любовната история между Кейти Пери и Орландо Блум започна много романтично, те също преживяха кризи през последните три години, разделиха се за кратко и отново намериха пътя един към друг. Сега и двете звезди искат да открият новото си семейно гнездо и да бъдат щастливи един с друг.

Кейти Пери е известна с романтичните си прически.

Романтична прическа на Кейти Пери, влюбена в Орландо Блум

  • Орландо Блум поиска ръката й романтично и с любов

Кейти Пери и Орландо Блум са сгодени от миналия Свети Валентин. Празникът на любовта започна за тях с романтична вечеря, но след това се отправиха към хеликоптер и във въздуха Орландо Блум поиска ръката й. Той я изненада с очарователен диамантен пръстен, който накара певицата да каже „Да“. Тя говори за това открито в токшоуто на Джими Кимел. Беше много романтично, но годежът не мина съвсем гладко, каза Пери. Имаше малки злополуки, но те определено не можеха да нарушат специалния момент на годежа.

 Дано Орландо Блум и Кейти Пери скоро да стъпят пред олтара.

Сватбените планове на Кейти Пери Орландо Блум се виждат

В момента в Холивуд се носят слухове, че Орландо Блум вече се е преместил при певицата. Той вече е продал имението си от 9 милиона долара за продажба и годеницата сега живее заедно в Бевърли Хилс. Но не бързате да планирате най -красивия ден в живота си. И двамата искат да отделят малко време и да се подготвят подобаващо за сватбеното тържество. Кейти Пери казва, че това ще бъде наистина голямо парти, защото и двете звезди имат много приятели, които са важни и за двамата. Вие и вашите многобройни фенове очаквате интересни и вълнуващи новини за двете звезди. Стискаме палци и за тях и се надяваме, че скоро ще стъпят преди сватбената възраст!

Кейти Пери и Орландо Блум са лудо влюбени един в друг.

Влюбената Кейти Пери Орландо Блум се ангажира с планирането на мечтана сватба

Те са новата двойка мечта в Холивуд!

Кейти Пери Орландо Блум е новата двойка мечта в Холивуд