Една от големите изненади на номинациите за Оскар е Ричард Е. Грант. По време на наградите Оскар на 24 февруари той може да получи наградата за най -добър поддържащ актьор. Това би било за ролята му във филма „Можеш ли някога да ми простиш?“ се случи.

Ричард Е. Грант беше в центъра на номинациите за Оскар

страхотна снимка на Ричард Е. Грант

Очакванията за Оскарите през 2019 г

Ричард Е. Грант твърди, че всъщност изобщо не очаква успех на наградите „Оскар“ за 2019 г. Катрин О’Хара обаче е на друго мнение. Тя го придружава по време на номинациите за Оскар 2019. Катрин О’Хара се явява на Ричард Е.

Грант наистина страхотен за подкрепа. По този повод тя беше интервюирана и от журналистите. Тя беше попитана и кои други роли на Ричард Е. Грант тя намери за особено големи. Тя изброи няколко и накрая се засмя, казвайки, че особено ще му хареса „в ролята на Ричард Е. Грант“. От своя страна той каза, че ще намери образа на Катрин О’Хара особено страхотен.

По време на номинациите за “Оскар” Ричард Е. Грант беше придружаван от Катрин О’Хара

Ричард Е. Грант се смее на OSCARS 2019

Филмът “Можеш ли някога да ми простиш?”

Филмът със заглавие „Можеш ли някога да ми простиш?“ Разказва за престъпно деяние, което действително се е случило. Този филм е режисиран от Мариел Хелър и виждаме Мелиса Маккарти в главните роли. Тя играе алкохолици с Ричард Е. Грант и двамата попадат в сложни ситуации. Според критиците този филм печели публиката с автентичния характер на изображението. Самото заглавие се отнася до въпрос във филма.

Сцена от филма “Можеш ли някога да ми простиш?”

Ричард Е. Грант по телефона във филма за 2019 г.

Ричард Е. Грант е номиниран за Оскар за ролята си в този филм

Ричард Е. Грант във филмова сцена

Ричард Е. Грант и други звезди в номинациите за Оскар

 Ричард Е. Грант и други велики актьори

Ричард Е. Грант също беше ключова фигура в наградите SAG

Скот Манц с Ричард Е. Грант

Зоуи Бол и Ричард Е. Грант – селфи заедно

Зоуи Бол BBC и Ричард Е. Грант по BBC