Колко бързо е времето! Известната холивудска блондинка Шарън Стоун ще навърши 61 години на 10 март. Трудно е да се повярва, но е факт. Актрисата не е объркана от възрастта си, защото е щастлива, че я е достигнала. Звездата от “Основния инстинкт” отне много години, за да се върне в живота си след животозастрашаващия инсулт през септември 2001 г. Щастлива е, че най -лошият период в живота й е приключил. Сега тя смело говори за това и гледа към бъдещето с оптимизъм.

 Въпреки годините и трудните житейски ситуации, Шарън Стоун все още изглежда перфектно.

Шарън Стоун перфектен външен вид въпреки възрастта

 Липсваше ни на екрана от години, сега се завърна.

Шарън Стоун добре известна холивудска актриса отново на екрана

  • Сега Шарън Стоун говори за продължителната си борба за оцеляване

Преди две години Шарън Стоун съобщи за трогателно и шокиращо за най -лошия си опит в британското телевизионно и радио токшоу “Radio Times”. В това лично признание тя разказа за това как целият й живот изведнъж се е променил. Тя имаше само пет процента шанс да оцелее и, слава Богу, го използва, за да остане жива. Буквално, тя трябва да се пребори за връщане към живота. След инсулта актрисата трябваше отново да се научи да пише, чете, говори и да ходи. „Най -лошото беше заекването“, каза тя в интервю. „Лясното ми око беше сляпо, лявото ми ухо беше глухо. Отне ми години, за да си върна левия крак “, казва Шарън Стоун, припомняйки си дългия процес на възстановяване.

Борбата за оцеляване и възстановяване на актрисата продължи много години.

Шарън Стоун имаше дълга борба за оцеляване и възстановяване след инсулт

  • Филмовата кариера на Шарън Стоун продължава.

Известната холивудска звезда спечели борбата срещу тежкия инсулт и последствията от него и сега се опитва да даде нов старт на филмовата си кариера. Ролята й в хитовия филм “Основен инстинкт” (1992) я прави световно известна. След това тя играе гангстерската булка на Робърт де Ниро в “Казино” (1995) през 1996 г. и е номинирана за “Оскар” за главна актриса. Сега Шарън Стоун се завърна във филмовата индустрия като актриса в персонажа в минисериала “Мозайка”. Стъпка по стъпка тя също се връща на работа, но не поема големи роли, предпочитайки гостуващи роли във филми. Блондинката казва, че без нея филмовата индустрия се е променила изключително много през последните години. Сега има много дигитализация, всъщност като във всички области на живота.

 „Всичко се случи без мен“, казва Шарън Стоун за бързото развитие на филмовата индустрия.

Шарън Стоун добре известна актриса във филмовата индустрия

Има и някои промени в личния живот на актрисата. Сега тя се грижи за трите си осиновители Роан (18 г.), Лейрд (13 г.) и Куин (12 г.). Тя иска да ги възпита да бъдат уважавани хора. Вкъщи тя открито говори на момчетата за проблемите на нашето време. Тя просто иска да отдели време за синовете си. Изобщо не е лесно да бъдеш самотна майка на трима сина.

Хитовият филм „Основен инстинкт“ ги направи световноизвестни.

Шарън Стоун в хитовия филм

Шарън Стоун също се бори решително срещу сексуалното насилие над жени и момичета. Тя смята, че жените не трябва да позволяват да бъдат манипулирани на работа или у дома. Тя е за уважителното поведение, защото обратното може да има сериозни последици.

 Успех, Шарън Стоун!

Шарън Стоун ще навърши 61 години през март 2019 г.