Als u denkt dat u zwanger bent of probeert zwanger te worden, weet u hoe belangrijk een zwangerschapstest is en hoe ernstig deze is. In dit hele scenario van testen en resultaten maken we ons niet echt druk over hoeveel we uitgeven aan de testkits. Het is tenslotte voor een baby. Hoewel dat misschien uw punt van u is, kunt u uiteindelijk veel uitgeven, afhankelijk van uw situatie. Als u er dus op hebt geanticipeerd, zorg er dan voor dat u een paar van deze testkits in voorraad heeft. En weet je wat de beste optie zou zijn voor een zwangerschapstestkit? De zwangerschapstestkit van de Dollar Store.

Dollar Store-zwangerschapstest

Wat is Dollar Store op de eerste plaats??

Het is een Amerikaanse keten van discountwinkels die artikelen verkopen voor 1 USD of minder. Dit Fortune 500-bedrijf staat aan het hoofd van Virginia, maar is verspreid over de Verenigde Staten & Canada ook. Met de steun van landelijke logistiek exploiteert Dollar Tree Dollar-winkels. Artikelen die je mogelijk in deze winkels kunt ophalen, variëren van gezondheid & schoonheidsproducten voor huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Met een aanwezigheid van meer dan 13.000 locaties heeft het bedrijf een netto-omzet van ongeveer 8,6 miljard USD.

Waarom de Dollar Store??

Welnu, de meeste vrouwen beginnen zich te realiseren dat ze eigenlijk veel uitgeven aan zwangerschaps- en ovulatiekits. Dat is een van de belangrijkste redenen dat velen langzaam afdrijven naar de zwangerschapstestkits van de dollarwinkel. Hoe gemakkelijk zou het zijn om voor slechts een dollar een van de ovulatietests of zwangerschapstestkits in de winkel te kopen? Deze testkits kosten tot 10 tot 20 USD buiten de winkel. Dat is wat je zou noemen, zuinig.

Voordat u weet hoe het werkt, moet u weten hoe snel u de dollarzwangerschapstest kunt doen. Vrouwen hebben de neiging om de vroege symptomen van zwangerschap te negeren, wat ook hetzelfde is als je je menstruatiecyclus nadert. Vergeet echter niet om de test te doen als u enkele symptomen opmerkt, zoals hieronder:.

 • Krampen: Een veel voorkomend symptoom tijdens je menstruatie is de buikkramp. We begrijpen het als je het ermee verwart. Het gebeurt zo dat wanneer er een implantatie is, u dezelfde soort menstruatiekramp kunt ervaren. Pas hier op.
 • Ontbrekende periode: Als uw menstruatie niet op tijd plaatsvindt, wilt u misschien de dollarzwangerschapstest doen. We weten echter niet dat het ontbreken van een menstruatie een duidelijk teken van zwangerschap is.
 • Stemmingswisselingen en vermoeidheid: Je hebt de neiging om ernstige stemmingswisselingen te hebben. Normaal gesproken wordt dit de PMS genoemd, wat typisch is wanneer u uw menstruatie nadert. Het is mogelijk voor de verwarring. Pas op voor vermoeidheid. U kunt zich vaak zonder reden moe voelen.

Hoe werkt deze test precies??

De zwangerschapskits die u koopt, zijn in principe gevoelig voor hCG (humaan choriongonadotrofine), wat in feite een hormoon is dat verband houdt met zwangerschap en dat vrijkomt wanneer de implantatie van het embryo op de baarmoederwand is voltooid. Als u zwanger bent, is uw urine gebonden aan 5 tot 50 mlE/ml hCG bijna een week wanneer uw menstruatie zou moeten beginnen. De hoeveelheid hCG verdubbelt daarna bijna elke twee tot drie dagen. Aangezien de baarmoederwand alleen na implantatie hCG produceert, duurt het één tot twee weken om te weten of u zwanger bent of niet..

De test geeft echter een negatief resultaat als er geen teken van hCG in uw urine is, wat kan betekenen dat het nog een paar dagen kan duren voordat u zwanger bent. Als u echter uw menstruatie krijgt, moet u mogelijk nog een poging wagen om zwanger te worden. Nu, met zoveel dat nauwkeurig moet zijn om u het beste nieuws van uw leven te geven, moet u graag de nauwkeurigheid van de dollarzwangerschapstest weten. Laten we het eens nader bekijken, zodat we onszelf kunnen verzekeren.

Hoe te gebruiken?

Je kunt een aantal van deze Dollar-zwangerschapstestkits kopen terwijl je in de dollarwinkel bent en je zult er als zodanig niet veel aan uitgeven. Nu zijn deze ovulatietesten in de winkel net zo goed als alle andere zwangerschapstests voor thuis.

De kit wordt geleverd met een

 • absorberende teststrip die uw urine zal testen en u binnen 3 minuten de feedback van de test geeft. Nu is bewezen dat het 99% nauwkeurig is.

Sommige onderzoekers vergeleken het zelfs met de testkits van andere merken en de zwangerschapskit van de dollarwinkel bleek een 100% efficiënte kit te zijn. Een hele deal nu voor slechts 1 USD toch?

Hoewel het niet erg gevoelig is voor het detecteren van hCG. Het kan slechts vanaf ongeveer 20 mlU/ml hCG detecteren. Daarom is het raadzaam om even te wachten en dan de kit te gebruiken. Velen raden u ten zeerste aan om de test een week te doen vanaf het moment dat uw menstruatie zou moeten plaatsvinden, aangezien dit wordt genoteerd als het tijdstip waarop u de meest nauwkeurige resultaten krijgt..

 • Het enige wat u hoeft te doen om het uit te testen, is uw urine opvangen in een wegwerpbeker en vervolgens de pipet gebruiken om een ​​kleine hoeveelheid te nemen en het in de gleuf te laten vallen en op de resultaten te wachten. Simpel, nietwaar??
 • Na drie minuten kunnen uw resultaten een van de volgende categorieën zijn:

1. Twee regels: het betekent dat je zwanger bent.

2. Eén regel: je bent nog niet zwanger.

3. Geen regels: misschien moet u er nog een kiezen en het opnieuw proberen, verwijzend naar de instructies die bij de zwangerschapstestkit voor dollars worden gegeven.

Wat meer?

Neem de volgende voorzorgsmaatregelen in acht bij het zwangerschapspakket van het dollarwinkelmerk:.

 • Vergeet niet om het eerste urinemonster te verzamelen. Zorg ervoor dat u de beker op zijn plaats plaatst voordat u begint te plassen. Verwijder het zodra het gevuld is.
 • Drink geen water of andere vloeistoffen die de resultaten kunnen beïnvloeden.
 • Schud de kit niet en houd hem naar boven gericht.
 • Zorg ervoor dat u de strip niet aanraakt. Hierdoor wordt de capillaire werking verbroken. Het voorkomt dat het hCG de strip bereikt.
 • Voordat u daadwerkelijk aan de test begint, leest u de instructies zorgvuldig door en volgt u wat er staat.

Hoewel het hele ding buitengewoon nuttig en goed is, zijn er toch enkele voor- en nadelen van de algemene zwangerschapstestkit voor dollars. Kijk eens.

Voordelen:

 • Het is een redelijk betaalbare en gemakkelijk verkrijgbare zwangerschapskit.
 • Het is vrij nauwkeurig en detecteert de zwangerschap zelfs vóór 5 dagen van je gemiste menstruatie.
 • Het heeft minder valse resultaten en onnauwkeurige voorspellingen opgeleverd en is daarom een ​​populaire keuze van mensen.
 • Positieve resultaten worden snel weergegeven, waarschijnlijk binnen een minuut.

nadelen:

 • Het grootste nadeel is dat het als een enkele test in een kit wordt geleverd.

Bovendien zijn hier enkele dingen die u moet weten tijdens het gebruik van de zwangerschapstest van de Dollar Store:

 1. Kosten betekent niet nauwkeurigheid. De zwangerschapstestkit van de dollarwinkel is redelijk goedkoop en is nauwkeurig.
 2. Vergeet niet om hulp te zoeken als je twijfelt. Als u een positieve uitslag krijgt, en u weet zeker dat het er geen kan zijn, zoek dan de hulp van de arts.
 3. Wees op tijd om de toets te maken. Zorg ervoor dat u dit ten minste 48 uur na het missen van uw menstruatie controleert, want timing is alles.

Welnu, de zwangerschapstestkit voor gezinsdollars wordt geleverd met een gemakkelijk leesbare handleiding die de meeste vrouwen kunnen lezen en begrijpen. De kit biedt u scherpe en nauwkeurige resultaten die vrij snel zijn. Hoewel het niet helpt bij vroege detectie.

Dit is een kleine testkit die het een beetje moeilijk voor je kan maken. Als u zich er echter comfortabel bij voelt, wordt het de perfecte deal die u keer op keer kunt gebruiken totdat uw gewenste resultaten als zodanig zijn bereikt.

Haast u nu niet om de zwangerschapstestkit voor familiedollars te krijgen en let op de resultaten. U moet dit controleren als u uw menstruatie heeft gemist of als u buikkrampen heeft of als u ernstige stemmingswisselingen heeft, enz..

Hoewel de test niet al te gevoelig lijkt, heeft hij de resultaten opgeleverd. Je zult heel veel vrouwen vinden die hun zwangerschap hebben ontdekt via de zwangerschapstest van de dollarwinkel. Deze zwangerschapstestkit is de ideale kit voor vrouwen die proberen zwanger te worden, waardoor ze nu kunnen blijven controleren wanneer ze van plan zijn zonder echt veel geld uit te geven aan de zwangerschapstest.