Er zijn op dit moment zoveel ziekten in de wereld en een enkele seconde van nalatigheid kan u een zwakte in de immuniteit van uw kind kosten. Een sterk immuunsysteem tijdens de zwangerschap helpt je alle indringers weg te jagen en zowel jezelf als je kind te beschermen.

immuunsysteem tijdens de zwangerschap

Immuunsysteem tijdens de zwangerschap:

Eet griepbestrijdende voedingsmiddelen:

Een belangrijke rol bij het opbouwen van uw immuunsysteem wordt gespeeld door dat van het voedsel dat u heeft. Elke holistische gezondheidsadviseur zal het eens zijn over het eten van veel knoflook en groenten naast fruit en water. Deze zijn rijk aan carotenoïden en zullen op natuurlijke wijze de geest van uw lichaam versterken om de foetus te beschermen en tegelijkertijd te helpen bij de ontwikkeling ervan. Een sterk eiwitdieet wordt ook aanbevolen, wat uiteraard in overvloed te vinden is in gerechten met vlees, kaas en eiwitshakes.

Neem supplementen:

Prenatale inname van vitamines en supplementen zou je immuunsysteem als geen ander moeten helpen versterken. Een complete set vitamines, zoals voorgeschreven door uw behandelende arts, moet op tijd worden ingenomen. De belangrijkste zijn vitamine A, B en C die de symptomen van ochtendmisselijkheid verminderen, waardoor uitdroging en diarree in het algemeen worden voorkomen en dan is er ijzer dat je bloedtoevoer verbetert. Vergeet ook niet om zink in uw dieet op te nemen – zoals altijd.

Oefening & Massage:

Blijf proberen regelmatig te oefenen om te profiteren en een gereguleerde gewichtstoename te krijgen en ook diabetes onder controle te houden. Prenataal dansen en massage moeten ook worden aangemoedigd om de stroom van lichaamsspanning op te fleuren.

Vind tijd om te ontspannen:

Het zou niet moeilijk moeten zijn om je immuunsysteem zijn kracht te geven door mentale motivatie. Uw houding ten opzichte van het leven speelt een grote rol bij het bepalen hoe u wordt getroffen wanneer een ziekte toeslaat. Studies tonen aan dat een persoon met een gelukkiger leven meer kracht heeft om ziektes te weerstaan ​​dan een sombere tegenhanger.

Houd een zeer positieve levenshouding aan en probeer over het algemeen stress te vermijden. Het is uiterst cruciaal dat u een gezonde levensstijl aanhoudt en dat u daarna alles kunt overwinnen.

Stressvrij zijn is makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je een ondersteunende vriendenkring hebt en een partner die alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat je spanningsvrij blijft, werkt dat zijn magie van binnen.

Laat je onderzoeken en vaccineren:

Het is waarschijnlijk geen goed idee als je griep krijgt als je zwanger bent. Het vormt een bedreiging voor zowel u als uw ongeborene. Waarom geen injecties nemen voor mazelen, griep, pokken en varkensgriep, terwijl er nog steeds een kans is om het een tijdje te vermijden. Overleg met uw arts wanneer u zwanger bent om uw immuunsysteem op peil te houden en in de toekomst een gezond kind te baren. Doe tests om er zeker van te zijn dat u geen aids of hiv heeft, aangezien het risico dat een zwangere moeder het virus doorgeeft aan een kind groot is. Bovendien kan het beide levens in gevaar brengen.

Dus, om samen te vatten, blijf positief in het leven staan ​​en wees sterk. Zorg voor een gezonde levensstijl, breng de nodige veranderingen in uw dieet aan en leid een gemotiveerde zwangerschap. Dat zou genoeg moeten zijn om je immuunsysteem op de lange termijn in stand te houden. Een betere immuniteit zorgt voor een betere ontwikkeling en groei van uw kind in het algemeen, en hij heeft geen ‘zwak kind’ getagd omdat u te lui was om te werken aan de verbetering van uw immuniteit.