Ben je bezorgd en depressief omdat je niet zwanger kunt worden? Er zijn veel producten die je kunnen helpen om zwanger te worden en een baby te krijgen. Als je al heel lang probeert om zwanger te worden en het is niet gelukt, dan kun je sommige van dergelijke producten gebruiken om een ​​gelukkig gezin op te bouwen. Hoestsiroop is zo’n ding waarvan bekend is dat het de eigenschappen heeft om je te helpen zwanger te worden. Hoewel er veel onderzoek en speculatie hierover gaande is, zijn er enkele ingrediënten in hoestsiropen die daadwerkelijk kunnen helpen bij de oorzaak. Onderzoeken zeggen wel dat hoestsiropen je vruchtbaarheid kunnen verhogen en je een grotere kans geven om zwanger te worden. Er is ook de vraag “Kan ik hoestsiroop gebruiken tijdens de zwangerschap?” dat wordt vaak gevraagd door zwangere vrouwen.

Hoe helpen hoestsiropen u zwanger te worden??

De werkzame stof in producten als Mucinex kan je helpen zwanger te worden. Het product werkt door uw baarmoederhalsvocht natter en gladder te maken. Dit maakt het gemakkelijker voor sperma om door de baarmoederhals te reizen om een ​​eicel te bevruchten. Guaifenesine is een van de meest voorkomende ingrediënten die worden gebruikt bij de productie van hoestsiropen. Het is een slijmoplossend middel. Dit betekent dat het u verlost van congestie en hoesten op de borst door het slijm in uw luchtwegen te verdunnen. En omdat guaifenesine werkt op alle slijmvliezen in je lichaam, kan het ook je baarmoederhalsslijm dunner en natter maken. Dit helpt bij een gemakkelijke beweeglijkheid van sperma, zodat het het geovuleerde ei kan bevruchten.

Er zijn een aantal dingen waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van hoestsiropen om de kans op zwangerschap te vergroten. U moet ongeveer vier dagen voordat u verwacht te ovuleren met het geneesmiddel beginnen. U moet het geneesmiddel blijven gebruiken tot een dag nadat uw baarmoederhalsvocht is opgedroogd. Er mogen ook geen andere actieve ingrediënten zoals antihistaminica of hoestonderdrukkers zoals dextromethorfan in uw hoestsiroop zitten. Deze stoffen kunnen, als ze in de hoestsiroop worden aangetroffen, slijm opdrogen, inclusief het baarmoederhalsvocht.

Hoestsiropen die u kunnen helpen zwanger te worden.

Hier zijn een paar hoestsiropen op de markt die u kunnen helpen zwanger te worden.

1. Mucinex slijmoplossend:

hoestsiroop om zwanger te worden

2. Polaramine-slijmoplossend:

Polaramine Slijmoplossend

3. Robitussin slijmoplossend:

Robitussin slijmoplossend middel

4. Exettoraal:

Exettoraal

5. Benylin slijmoplossend:

Benylin Slijmoplossend

6. CVS Borstcongestie Relief Slijmoplossend:

CVS Verstopping op de borst Slijmoplossend middel

7. Mucinex DM:

Mucinex DM

8. Cofavin DM hoestsiroop:

Cofavin DM Hoestsiroop

9. Vlierbessen hoestsiroop:

Vlierbessen hoestsiroop

Dat waren enkele van de siropen die je kunnen helpen zwanger te worden. De meeste van hen zijn slijmoplossend hoestsiropen. Deze klassen medicijnen helpen bij het verwijderen van slijm uit de luchtwegen, longen, bronchiën en luchtpijp. Ze verdunnen het slijm, inclusief het baarmoederhalsslijm, waardoor je zwanger kunt worden.

Hoestsiropen nemen tijdens de zwangerschap

Kan ik hoestsiroop gebruiken tijdens de zwangerschap? Zwangere vrouwen hebben tijdens de zwangerschap een zwakker immuunsysteem. Een zwakker immuunsysteem kan helpen voorkomen dat het lichaam van de vrouw de ongeboren baby afstoot, maar het kan ook aanstaande moeders kwetsbaar maken voor virale en bacteriële infecties. Consumptie van hoestsiropen tijdens de zwangerschap is heel gewoon om de kwalen te bestrijden. Hoewel het nuttig is om een ​​matige hoeveelheid in te nemen om de hoest te behandelen, kan een overdosis hoestsiropen tijdens de zwangerschap schadelijk zijn voor de gezondheid van de moeder en de baby. Hieronder worden de door experts aanbevolen hoestsiropen tijdens de zwangerschap genoemd.

  • Guaifenesine
  • dextromethorfan
  • Hoestdruppels
  • Vicks VapoRub

Zoals de meeste producten in deze fase, kunnen hoestsiropen tijdens de zwangerschap ook schadelijk voor je zijn. Het kan verschillend reageren in verschillende lichamen. Vraag professioneel advies over het type en de hoeveelheid hoestsiropen tijdens de zwangerschap.