Is squatten veilig tijdens de zwangerschap? Kan ik squats doen tijdens de zwangerschap? Dit zijn enkele van de meest gestelde vragen van vrouwen. Dit artikel zal echter een brede discussie bieden die alle mogelijke twijfels over dit onderwerp wegneemt.

Kraken tijdens de zwangerschap

Laten we eerst een beetje praten over de oefening en de positieve resultaten ervan. Squats zijn een van de beste oefeningen voor vrouwen en ook een van de meest essentiële. Dit zijn enkele van de mogelijke voordelen van kraken.

Verschillende hurken tijdens de zwangerschap:

1. Het verhoogt de bekkenspierkracht:

Het is bewezen dat squats echt heilzaam zijn voor de bekkenspieren. Het verhoogt de kracht van die spieren en maakt ze sterk vanuit de kern. Deze spieren zijn nodig om uw onderbekken rechtop en stijf te maken en ook om blessures te voorkomen. Een vrouw moet de bekkenspieren versterken zodat ze haar kunnen helpen tijdens de bevalling. Wanneer de bekkenbodem wordt versterkt, kunnen veel problemen met het onderbekken worden vermeden en dit is een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen in de eerste plaats squatten. Het is een stuk beter dan een kieloefening.

2. Goed voor de arbeid:

Vrouwen die zwanger zijn, worden soms aanbevolen om squats uit te voeren, omdat dit zal helpen bij de bevalling. Dus nu heb je het. Vrouwen doen squats tijdens de zwangerschap en dit is een van de redenen waarom ze het in de eerste plaats doen.

Het is bewezen dat het correct en vaak uitvoeren van squats vrouwen helpt bij de bevalling. Squats zijn een van die oefeningen die specifiek gericht zijn op een bepaalde spiergroep, zodat de vrouw een gemakkelijke bevalling kan hebben zonder ernstige pijn en pijn te ervaren. De oefening kan sommige spieren sterk maken die helpen bij bepaalde houdingen tijdens de bevalling. Squats zullen de vrouw ook helpen met weeën en zullen ook helpen bij zowel vroege als late bevalling. Van deze squats kan gezegd worden dat het een van de beste oefeningen is voor vrouwen die zwanger zijn. Hierdoor zal de baby dieper in het bekken zakken. Dus als je een zwangere vrouw bent, begin dan langzaam wat squats op de grond te wiegen.

3. Hulp bij de geboorte van een kind:

Wat is hier het minimale doel. Bevalling. De geboorte van een kind is hier het hoofddoel. De vrouw die zwanger wordt, moet enkele van de moeilijkste (soms de meest verontrustende) maatregelen nemen om haar te helpen bij de zwangerschap en uiteindelijk van pas komen tijdens de bevalling. Ze zal bijna alles doen om de pijn van de bevalling te doorstaan. Squats zijn hier ook om haar te helpen. Squats helpen de vrouw de vrouw om gemakkelijk in sterke geboorteposities te komen.

Ze maken de beenspieren en de ondersteunende spieren (voor de bevalling) sterk en helpen op hun beurt bij de bevalling. Een vrouw kan een aantal squats (verschillende soorten squats) uitvoeren om haar beenspieren vanuit alle hoeken te versterken. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen squats uitvoeren. Het geeft je ook de uithoudingsvermogenfactor die nodig is tijdens de bevalling. Het is duidelijk dat dit een van de beste oefeningen is voor zwangere vrouwen. Uithoudingsvermogen in de geboorteposities is echt nodig tijdens de bevalling.

Squats hebben nog een voordeel met betrekking tot de geboorteposities van het kind. Squats stellen de vrouw in staat om de zwaartekracht te gebruiken om haar bekkenopening breder te maken, waardoor de baby er doorheen kan worden geduwd. Dit geeft de baby veel ruimte om te contracteren.

4. Knappe kont!

Wie wil dat niet? Bijna elke vrouw doet dat. Dit is een van die fijne oefeningen die je zullen helpen bij het vormen van je billen zoals jij dat wilt. Vrouwen zijn altijd onzeker als een van hun lichaamsdelen niet in verhouding staat tot de rest van het lichaam. Dus als je een magere vrouw bent, dan zijn squats een must voor jou. Squats houden de rug in vorm en zorgen er ook voor dat hij er goed uitziet en je op zijn beurt mentale voldoening geven over je schoonheid.

Een goede achterkant is goed voor zwangerschap en bevalling, geloof het of niet. Het heeft ook nog een voordeel. Na de zwangerschap zal je lichaam zeker de neiging hebben om uit vorm te raken. Maar je kunt het beheersen. Dat wil zeggen, door je kont voor te vormen, kun je gewoon pronken met je rug na de zwangerschap. Je kont blijft in vorm als je voor de zwangerschap regelmatig squats hebt gedaan (tot een bepaalde limiet).

Wanneer geen squats uitvoeren:

Er zijn echter momenten waarop een vrouw wordt aangeraden geen squats uit te voeren.

Wanneer de baby in een optimale positie is – Vrouwen wordt aangeraden om geen enkele vorm van fysieke stress te ondergaan wanneer hun baby een optimale positie heeft, meer bepaald 30 weken uit. Dit is het moment waarop ze volledige rust zouden moeten nemen en nee, voorlopig geen squats.

Pijn in de rug- Sommige vrouwen moeten veel pijn doorstaan ​​voor de zwangerschap en dit is een van de redenen waarom ze die pijn veel zullen ervaren als ze squats doen. Dus ook geen squats voor hen. Voor de zwangerschap wil je je lichaam niet in vorm houden zodat het na de zwangerschap niet uit de hand loopt. Maar er kan niets aan gedaan worden, aangezien u ernstige rugklachten zult krijgen als u nog steeds squats met rugklachten uitvoert.

Techniek voor het uitvoeren van squats tijdens de zwangerschap:

Hier is het. Hurken tijdens de zwangerschap en normaal hurken kent geen grote verschillen, maar toch zijn er dingen die afwijken van de standaardtechniek en de zwangere vrouw zal daar rekening mee moeten houden. Strek je benen iets meer uit dan je normaal doet. Er is geen specifieke handpositie. Je kunt je handen op schouderhoogte houden of ze op je zij laten zwaaien. Vrouwen hebben de neiging om veel squats te rocken. Nou, dat zal niet geschikt zijn in jouw toestand.

In de bovenstaande paragrafen krijgt u enkele van de beste voordelen, voorzorgsmaatregelen, enz. Voor squats met betrekking tot zwangere vrouwen. Squats is goed voor je, maar als je zwanger bent zijn er ook enkele serieuze beperkingen.