Zwangerschapsjurken voor de zomer is dat wat je zoekt? Maak je geen zorgen, want we laten je de essentie van zomerse hitte combineren met je groeihormonen, zodat je een vrouw wordt waar iedereen naar opkijkt, ondanks de extra kilo’s. Naakt gaan in de zomerse hitte is natuurlijk geen optie, dus waarom zou u niet genieten van kleding die het beste uit uw fashionstatement haalt, terwijl u benadrukt hoe trots u bent als moeder. Je kunt je geweldig voelen met deze 9 outfits die geschikt zijn voor de zomer en die je net zo cool zullen voelen als het wordt in de opkomende hitte.

Beste zomerjurken tijdens de zwangerschap:

1. De klassieke vloeiende zwangerschapsjurk:

zwangerschapsjurken voor de zomer

Dit is een klassieke lichtgewicht zwangerschapsjurk die zowel qua stof als qua kleur geschikt is. Het wordt je warme favoriet, helder en stijlvol. Je kunt altijd op zoek gaan naar een stijlvol nekstuk om je er nog beter uit te laten zien. Combineer het met een wig als je wilt. De jurk is zwierig en accentueert daarom je buik direct, waardoor je er perfect uitziet vanaf het moment dat je uitstapt.

2. Empire-taille maxi-jurk:

Zomerjurken tijdens de zwangerschap - Maxi-jurk met keizerlijke taille

Het is vaak zo dat kortere zoomlijnen van jurken nog verder omhoog lopen vanwege je babybuil. Niet zo’n mooie scène. Probeer in plaats daarvan een maxi-jurk, die rekening houdt met je groeiende taille en die los zit in het middengedeelte, terwijl ze anders perfect op maat is gemaakt. Klinkt als een deal totdat je weer terug kunt naar je goede oude korte jurken, toch?

3. De Bump Hugger:

Zomerjurken tijdens de zwangerschap - The Bump Hugger

Niets wordt beter dan een body-con bump-hugging jurk die het beste in jou naar boven haalt. Als het warm is en je geen zin hebt om je buik te verbergen, laat je jurk dan de wereld weten dat je aanstaande moederschap is.

4. Bloemen zijn binnen:

Zomerjurken tijdens de zwangerschap - Flowers Are In

Er gaat niets boven een bloemenpatroon dat je het gevoel geeft dat je op vakantie bent naar een tropisch eiland. Vooral als de zomer en bloemen alles zijn.

5. Kleurblokkerende jurken:

Zomerjurken tijdens de zwangerschap - Color Blocking-jurken

Color blocking is meer dan een trend en genoeg gezegd, want zelfs een kind weet hoe stedelijk het is.

6. Denk levendig:

Zomerjurken tijdens de zwangerschap - Think Vibrant

De temperatuur stijgt en daarmee ontstaat de behoefte om er kleurrijk uit te zien en te voelen. Ga levendig en geef geen redenen voor je hersenen om te gaan twijfelen aan je gevoel voor mode.

7. De Polka Dot-koningin:

Zomerjurken tijdens de zwangerschap - The Polka Dot Queen

Een speelse polka-jurk is precies wat ervoor zorgt dat je je de koningin van de wereld voelt als je je te zwaar en gestrest voelt vanwege je zwangerschap.

8. Trek het aan:

Roep bij twijfel go laces en geef alles om te experimenteren en gedurfd te zijn. De stof kan verontrustend zijn als het niet je gebruikelijke stijl is, maar zal je buik er zeker chic en stijlvol uit laten zien. Probeer bruine sleehakken voor schoenen en u zult nooit spijt krijgen van uw keuze.

9. Het denim trekkoord:

Zomerjurken tijdens de zwangerschap - Denim Drawstring

Als je ledematen allemaal gezwollen zijn en een jurk die het lichaam omhelst niet echt een optie is, maak je geen zorgen! Een spijkerjurk is precies wat je nodig hebt. Als je lang bent, is dit misschien wel jouw soort zwangerschapskleding. De perfecte stof is een zegen op zich.

Zwangerschaps-zomerjurken zijn precies wat je nodig hebt om de look van een mooie mama te voelen en te rocken. Ga zelfverzekerder dan ooit naar buiten en blaas je stijl niet op omdat je te lui bent. Jurken zijn gemakkelijk aan te trekken en laten je er ‘oh zo perfect’ uitzien – klinkt als precies wat je nodig hebt om goed uit te proberen?